Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexbomba z markizáckej Farmy bez mejkapu a príkras: Uff!

Jana Hrmová Zobraziť galériu (6)
Jana Hrmová (Zdroj: TV Markíza, Facebook J.H.)

BRATISLAVA - Bez farbičiek radšej ani na krok! Farmárku Janu Hrmovú (21) všetci poznáme ako zvodnú krásku, ktorú si bez výrazných líčidiel a odvážnych outfitov už snáď ani nevieme predstaviť. Na najnovšom zábere z natáčania reality šou Farma 7 by ste však známu sexicu hľadali len márne.

Pred kamerami a objektívmi fotoaparátov sa predvádza vždy v skvelej forme a svojimi zvodnými krivkami dostáva mužských priaznivcov na kolená. Jana Hrmová sa stále prezentuje bezchybnou vizážou a jej telo sa stalo zárukou úspechu najmä na sociálnych sieťach. Práve tam dennodenne zásobovala tmavovláska svojich fanúšikov provokatívnymi snímkami, na ktorých vynikala nielen výstavným dekoltom, ale aj výrazným zjavom.

Status sexice jej však tentoraz pokazil najnovší záber z natáčania siedmej série obľúbenej Farmy. Ten potvrdil, že bez nánosu mejkapu to ani v tomto prípade nie je až také dokonalé. V skutočnosti má totiž brunetka úplne obyčajnú, ba priam až nevýraznú tvár.

K prekvapivému záberu vyjadrili svoj názor aj priaznivci farmárskej šou: „Normálne som ju nespoznala, obyčajná žena“. Jeden z fanúšikov ju dokonca okomentoval nasledovne: „Vyzerá ako mimozemšťan, neveril som, že je to ona!“.  Nuž, bez farbičiek a vyzývavých kúskov sa na seba Jana naozaj podobá len málo. Veď schválne, spoznali by ste ju na prvý šup?

Známa farmárka Jana Hrmová je bez líčidiel na nespoznanie.
Zobraziť galériu (6)
Známa farmárka Jana Hrmová je bez líčidiel na nespoznanie.

Viac o téme: Jana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu