Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizáci majú hlavu v smútku: Najprv veľké očakávania, potom totálny KRACH!

Televízia Markíza Zobraziť galériu (5)
Televízia Markíza

BRATISLAVA - Toto im úplne nevyšlo! Televízia Markíza tento rok stavila na špeciálnu sériu šou Farma. Na statok v horách neďaleko Martina vyslala súťažiacich, ktorí už v minulosti o 50 tisíc bojovali. Nápad to bol zaujímavý, no diváci si evidentne myslia niečo iné. Sledovanosť po niekoľkých častiach klesla tak, že ide takmer o úplný prepadák.

Televízia Markíza už niekoľko rokov vysiela reality šou Farma. Pri plánovaní najnovšej série sa kompetentní rozhodli, že súťaž dostane nečakaný nový rozmer. Namiesto hľadania nových súťažiach oslovili tých, ktorí už v projekte v minulosti účinkovali. 

Nápad to vyzeral naozaj dobrý a mnohí sa určite tešili aj na staré známe tváre. Navyše, ide o najsevernejšie postavený statok v histórii súťaže a sľuboval nové, neobkukané, výzvy. Zdá sa však, že zaujímavé ingrediencie sa nespojili do takého dobrého koktailu, aký v Záhorskej Bystrici očakávali. 

Šou, ktorá mala byť tromfom jarnej sezóny, totiž zaznamenala po niekoľkých častiach dosť výrazný pokles. Z minulotýždňových 31% jej sledovanosť podľa portálu mediaboom.sk klesla na podpriemerných 19%. A to je riadny skok zlým smerom. V Markíze tak určite bijú na poplach a s napätím čakajú, či v tomto prípade pôjde o totálny krach alebo sa diváci ešte k Farme vrátia. 

 

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu