Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Najhošie obavy markizáckych farmárov sa naplnili: Teraz nastane peklo!

V prvom dueli sa proti sebe postavili Ľubomír Filkor a Roman Olach, ktorý napokon aj vypadol. Zobraziť galériu (12)
V prvom dueli sa proti sebe postavili Ľubomír Filkor a Roman Olach, ktorý napokon aj vypadol. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Na televíznych obrazovkách pred pár dňami odštartovala už siedma séria markizáckej reality šou Farma. A súťažiaci majú za sebou aj prvý duel. V ňom sa proti sebe postavili nenávidený Ľubomír Filkor (49) a Roman Olach (24). No a stalo sa to, čoho sa farmári obávali najviac - vyhral starší z dvojice. Pánska časť osadenstva teraz sľubuje, že nastane peklo!

V sobotu večer si staronoví súťažiaci z markizáckej Farmy vychutnali svoj premiérový duel. Za prvého duelanta bol spomedzi sluhov zvolený Ľubomír Filkor, ktorý si do súboja vybral zdanlivo najslabšieho súpera Romana Olacha.

A vyplatilo sa – starší a skúsenejší súťažiaci totiž mladého Partizánčana porazil na plnej čiare. No tým sa zároveň naplnili aj úplne najhoršie obavy ostatných farmárov. 49-ročnému východniarovi totiž stačilo len pár dní na to, aby ho znenávideli úplne všetci. 

A teraz, keď vyhral duel, mu pánska časť „bojovníkov“ odkazuje, že sa má na čo tešiť. „Ty keď prídeš tam (na statok, pozn.red), budeš mať veľké peklo, rozumieš? Ja, Janko a Tomáš sa o to postaráme,“ zahlásil počas duelu rozčúlený Reza Givili. Zdá sa teda, že v reality šou nastanú ešte poriadne dusné chvíle. 

Šou sa nadobro skončila pre 24-ročného Romana, no nič neľutuje. „Ďakujem za príležitosť, ktorá mi bola poskytnutá a musím priznať, že pre mňa osobne to bolo drsné,“ netajil Olach. „Najviac mi bude chýbať to prostredie a bude to znieť zvláštne, ale celá Farma mi bude chýbať. Lebo človek si za ten týždeň ako-tak zvykol a vždy sa dá dostať čo najďalej, ale hovorím, nemám na to momentálne dostatok síl,“ dodal vypadnutý duelant. 

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu