Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Ostré slová a samé píp, píp, píp: Prvý veľký konflikt na Farme!

Reza Givili a Lenka Hrčková Zobraziť galériu (13)
Reza Givili a Lenka Hrčková

MARTIN - Pustili sa do seba! Na markizáckej Farme sa teraz zišli súťažiaci, ktorí s touto šou už skúsenosti majú. A niektorí sa už v minulosti stretli na jednom statku. Ako napríklad Reza Givili (32) a Lenka Hrčková (24), ktorí sa vtedy najskôr k sebe celkom mali, no neskôr sa doslova nenávideli. A tak v siedmej sérii netrvalo dlho, kým sa dostali do ostrej hádky, v ktorej lietali aj hrubé vulgarizmy.

Emócie na seba nenechali dlho čakať! Už po pár dňoch sa na markizáckej Farme ukázalo, ktorá dvojica má medzi sebou asi najväčší problém. Ako diváci uvidia vo štvrtkovej časti, nikto nevie, ako konflikt vznikol – zrejme ani samotný Reza Givili. Lenke Hrčkovej však nič nedaroval. 

Brunetku označil za mangalicu a vyhodil jej na oči, že sa Tomáša Mrvu spýtala na priateľku. „Lebo si nadržaná na každého chlapa,” vmietol jej do tváre. Bystričanka útoky najprv zvládala, ale časom jej slovník naberal drsné výrazy. „Tebe je*lo v bedni, teba preplo. Ja som hovno, ale ty si nula a hovno je vždy viac ako nula,” kričala na Iránca. Ich hádka vyústila do takej situácie, že Markíza mala čo vypípavať. 

„To nie je pekné. To nie je pekné, čo som na neho povedala, ale nenechám si srať na hlavu. Nedalo sa to vydržať. Mňa to potom mrzelo, že ja som vykladala na neho takto,” uviedla Lenka, keď v súkromí rozprávala do kamery. Rezu ale pravdepodobne nemrzí nič a asi nehrozí, že by sa udobrili. Podľa vlastných slov brunetku úplne neznáša a najradšej by bol, keby sa ani len nepozerala jeho smerom. 

 

 

Viac o téme: FarmaLenka HrčkováReza Givili
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu