Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ryšavá divoška z Farmy: Zhodila šaty, obtierala sa o neho prsiami!

Katarína sa na Farme vyzliekla a Dodo si užil jej pozornosť. Zobraziť galériu (14)
Katarína sa na Farme vyzliekla a Dodo si užil jej pozornosť.

BRATISLAVA - Poriadne prekvapenia! V piatkovom vysielaní markizáckej Farmy došlo k svadbe Petry Bejdovej a jej partnera Jozefa. Zábava sa však po odchode moderátorky Kvety Horváthovej a hospodára Martina Bagára zvrhla takmer na orgie. Go-go tanečnica Katarína Cíbiková (21) si totiž s Jozefom Kababikom strihla vyzliekací tanec na stole. Ryšavka zhodila tričko a obtierala sa o mladíka holými prsiami. To televízia ani neodvysielala, pozrite si zábery.

Jedinečná! Piatková časť Farmy bola naozaj výnimočná. Petra Bejdová sa totiž vydala za Jozefa, s ktorým sa približne pred trištvrte rokom rozviedla. Ich vzťah sa však paradoxne zlepšil a vstúpili do druhého manželstva. Konala sa samozrejme aj svadobná hostina. 

Po odchode muzikantov, Kvety Horváthovej a Martina Bagára, však farmári v zábave pokračovali. Došlo dokonca aj k striptízu. Na svedomí ho mala nová súťažiaca Katarína, ktorá sa živí ako go-go tanečnica. Na stôl vyliezla spolu s Dodom a počas tanca ho vyzliekla do trenírok. 

Nakoniec si ryšavka vyzliekla tričko, pod ktorým nemala podprsenku. Televízia Markíza však vo vysielaní jej prsia prekryla a na obraze sa neobjavili úplne všetky zábery z jej vlnenia sa okolo Doda, o ktorého sa prsiami poriadne poobtierala. Mladá farmárka sa však za svoje činy nehanbí a robila si z toho dokonca srandu. „Presne toto moja mama vravela: Už ťa presne vidím, ako tancuješ holá na stole. Možno mi zajtra aj tyč postavia,” povedala pred súpermi veselo. 

Katarína sa prsiami obtierala o Dodovo telo.
Zobraziť galériu (14)
Katarína sa prsiami obtierala o Dodovo telo.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu