Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Horváthovej údržba na klinike krásy: Kveta sa dala vylepšiť!

Kveta Horváthová pred pár dňami zašla na kliniku krásy, ktorú vlastní lekárka a zároveň jej kamarátka Alexandra Novotná. Zobraziť galériu (4)
Kveta Horváthová pred pár dňami zašla na kliniku krásy, ktorú vlastní lekárka a zároveň jej kamarátka Alexandra Novotná. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Prešla STK-čkou! Moderátorka Telerána Kveta Horváthová (38) patrí k známym ženám, ktoré sa o svoj výzor poctivo starajú. Najnovšie svoju údržbu pleti a tela podporila aj návštevou na známej klinike krásy. A ako sa nám podarilo zistiť, po lete plnom horúcich dní, sa tam markizácka blondínka nechala vylepšiť.

Práca v televízii si bezpodmienečne vyžaduje aj dokonalý výzor. Uvedomuje si to aj dlhoročná tvár markizáckeho Telerána Kveta Horváthová. Podarilo sa nám totiž zistiť, že po horúcom lete zašla koncom minulého týždňa na kliniku krásy, kde sa nechala vylepšiť. 

No nedala si zväčšiť pery ani upraviť nos... Procesom údržby prešla jej vyčerpaná pleť. Slnečné dni, ktorých bolo tento rok neúrekom, sa totiž podpísali pod jej kvalitou a blondínka sa rozhodla, že jej opäť prinavráti stratenú formu. „Bola som na zákroku u doktorky a zároveň dobrej kamarátky Alexandry Novotnej. Robila mi Aquafacial, takže šlo o hydratáciu pleti a dodanie vitamínov po lete,“ povedala pre Topky.sk Kveta.  

Tvár mala vraj moderátorka kvôli počasiu celú vysušenú. „Lebo predsa po lete je tá pleť dehydrovaná a vysušená. Tak toto bola taká údržba, ja to nazývam STK-čka po lete,“ prezradila blondínka, ktorá si myslí, že v jej prípade je už naozaj najvyšší čas na pravidelnú starostlivosť o pleť a telo. „Už nemám ani 18 a v tomto je čas spravodlivý, že sa proste nedá zastaviť, tak sa treba tak nejako udržiavať. A tým, že tá moja pleť je namáhaná a kvôli práci musím byť často líčená, tak sa raz za čas pleť potrebuje poriadne nadýchnuť a zregenerovať,“ povedala nám Horváthová. 

Kveta Horváthová koncom minulého týždňa podstúpila kozmetický zákrok.
Zobraziť galériu (4)
Kveta Horváthová koncom minulého týždňa podstúpila kozmetický zákrok.  (Zdroj: Esthetic)

Viac o téme: FarmaKveta Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu