Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rozchod farmára Mrvu so sexi Dominikou: Tomáš, o túto kočku chceš prísť?!

Vzťah Tomáša Mrvu a sexi brunetky Dominiky je už minulosťou. Zobraziť galériu (5)
Vzťah Tomáša Mrvu a sexi brunetky Dominiky je už minulosťou.

BRATISLAVA – Je sám! Tomáš Mrva (25), ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v druhej sérii markizáckej šou Farma, prežije koniec tohto roka už ako slobodný muž. Len nedávno mu totiž skrachoval vzťah so sexi tmavovláskou Dominikou, s ktorou boli spolu zhruba dva roky. Ako nám športovec v súvislosti s búrlivým zväzkom prezradil, rozchod bol v ich prípade tým najrozumnejším riešením.

Krízu zažehnali, lásku pochovali! Vzťah Tomáša Mrvu a jeho priateľky Dominiky prešiel na jar tohto roka veľkou skúškou. Rodák z Trnavy sa totiž počas svojho pobytu na markizáckej farme zaplietol so svojou súperkou Gabrielou Bullovou, s ktorou sa aj intímne zblížil. Dominika oficiálne svojmu priateľovi neveru, ktorej sa prizeralo celé Slovensko, odpustila. Po skončení súťaže to však s nimi išlo pomaly, ale isto dole vodou.  

Ako nám Mrva v súvislosti s rozchodom prezradil, pred jeho účasťou v statkárskej súťaži trávili s Dominikou obrazne 24 hodín stále spolu. „Po tej Farme to tak medzi nami upadlo. Ja som bol viac s kamarátmi, chodil som na rôzne akcie a Dominiku som začal zanedbávať,“ vysvetlil nám hlavné príčiny rozpadu vzťahu Trnavčan, ktorý sa so svojou bývalou partnerkou pozná už od svojich desiatich rokov.

V septembri spolu oslávili druhé výročie partnerského zväzku, no k tretiemu sa už nedopracujú. „Zrazu sa to v našom vzťahu ako keby obrátilo. Kým do tej danej chvíle som bol ja ten viac snaživý, teraz si práve Dominika začala vyžadovať viac pozornosti,“ vyrozprával nám Mrva. „Kým som bol niekde vonku, tak ona ma doma čakala a keď som prišiel, tak sme sa často hádali, ona plakala,“ dodal bývalý farmár.

Tomáš nám tiež prezradil, že ľudia z ich okolia sa zhodovali na tom, že ich vzťah sa podobá na talianske manželstvo. „Takto je to možno určite lepšie. Hoci sme sa definitívne rozišli, sme stále v kontakte. Dominika u mňa občas aj prespáva. Je to milá a pekná baba, mám ju rád,“ uzavrel Trnavčan, ktorý však vylúčil, že by sa so sexi tmavovláskou pokúsili do budúcnosti svoj vzťah ešte obnoviť.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu