Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Farmári nazúrení na Markízu: Je to podraz!

Súťažiaci sa na rozlúčkovú párty tešili. Žiadna však nebude. Zobraziť galériu (6)
Súťažiaci sa na rozlúčkovú párty tešili. Žiadna však nebude. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Sú sklamaní! Po nedeľnom finále šou Farma, v ktorom vyhral Mário Drobný (21), sa súťažiaci tešili na už tradičnú rozlúčkovú párty. Mnohí však zostali nemilo prekvapení. Dozvedeli sa totiž, že žiadny žúr pre nich televízia neplánuje. Po tom, čo vypĺňali takmer denne programovú štruktúru Markízy dlhé štyri mesiace, vnímajú tento krok ako neférový. Vraj by si zaslúžili aspoň malú odmenu formou večierku.

S týmto súťažiaci nerátali! Ako bolo pravidlom pri predchádzajúcich dvoch sériách reality šou Farma, televízia Markíza zvykla pripraviť po veľkom finále rozlúčkový večierok pre účastníkov programu. Ten letný dopadol poriadne bujaro. Ako sme informovali na topkách, žúr sa vtedy zmenil na orgie. Možno aj tento fakt odradil tvorcov súťaže od organizovania toho aktuálneho. Podľa našich informácií sa totiž žiadna rozlúčka pre farmárov nechystá.

Ako sme sa dozvedeli z prostredia súťažiacich, táto skutočnosť ich zarazila. Sú toho názoru, že keď boli televízii dobrí na vypĺňanie programovej štruktúry po dobu štyroch mesiacov, zaslúžili by si vlastnú párty. Nič také sa však nekoná. „Vraj mala byť v pondelok alebo v utorok nejaká párty. No nikto nám nedal nič vedieť. Možno niečo zorganizujú pred Silvestrom,“ nádeja sa partygirl Jana Kállayová.

Podobné informácie sa dostali aj k farmárke Lucii Nemčekovej. „Počula som, že sa niečo organizuje, ale že my nie sme pozvaní,“ povedala Bratislavčanka. Pravdou je, že Markíza síce robila v utorok párty, no tá bola určená iba pre zamestnancov televízie. Brunetka sa však snaží pozerať na vec s nadhľadom. „Ja si chodím po akciách akých chcem. Markízu k tomu nepotrebujem,“ dodala na záver svojrázna Lucia.

Správa o tom, že žiadny žúr nebude, naštvala statkárku Veroniku Bohumelovú. „Všimli sme si, že televízia na nás šetrí ako sa len dá. Je škoda, že nič nezorganizovali. Mohli sme sa aspoň dobre zabaviť,povedala pre topky.sk. Čo si o vzniknutej situácii myslíte vy? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.

Tip: Pozrite si televízny program na Vianoce. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu