Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Farmári hromžia na víťaza šou: Mário, si slizký had!

Mário Drobný sa o svoju výhru nechce rozdeliť. Ostatných farmárov to nahnevalo. Zobraziť galériu (8)
Mário Drobný sa o svoju výhru nechce rozdeliť. Ostatných farmárov to nahnevalo. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Leží im v žalúdku! Mário Drobný (21) sa po nedeľňajšom finále Farmy rozhodol, že si výhru v podobe 50 tisíc eur nechá celú pre seba. Tento krok naštval niektorých jeho kolegov. Tí si myslia, že to je neférové. Vraj mal aspoň časť peňazí rozdeliť - veď to tak urobili aj víťazi predchádzajúcich sérií reality šou. Mladíkov postup sa dotkol aj finálovej súperky Silvie Haluzovej (56). S ňou sa totiž pred posledným duelom rozprával o rozdeľovaní financií. Napriek tomu však nezamestnaná Trnavčanka neuvidí ani cent.

Ako sa blížil koniec tretej série Farmy, finalisti sa začali zaoberať témou rozdeľovania peňazí. V posledných dvoch ročníkoch reality šou sa totiž stalo zvykom, že sa výherca podelil o časť výhry s ostatnými kolegami zo statku. V aktuálnej sérii však o niečom podobnom nemôže byť ani reč. Víťaz  Mário Drobný v online rozhovore na topkách prezradil, že si chce celú čiastku nechať pre seba.

Tento krok bol pre mnohých prekvapením. Ešte počas pobytu na statku sa totiž zaoberal s horúcimi kandidátmi na výhru témou rozdelenia peňazí. „Rozprávali sme sa o tom v čase, keď sme boli na Farme. No po tom, čo prišiel Mário domov a zistil, akú má vonku podporu, tak o tom už nechcel hovoriť,“ povedala topkám svalnáčova finálová súperka Silvia Haluzová. Je teda zrejmé, že od momentu, ako nadobudol Drobný pocit istoty v podobe diváckej podpory, vsadil všetko na svoju kartu. 

Rozhodnutie statkárskeho Herkulesa rozhorčilo niektorých súťažiacich. Tí si myslia, že sa nezachoval správne. Podľa nich mal dať Haluzovej aspoň niečo - veď ako jediná bola na statku od úplného začiatku. „Keď som sa v online rozhovore na topkách dočítala, že Silvii nedá nič, tak ma to len utvrdilo v tom, že Mário slizký had!“ neskrývala svoje rozčarovanie Jana Kállayová, ktorá by na jeho mieste situáciu riešila inak. „Keby som vyhrala ja, tak by som zobrala všetkých farmárov aspoň na dovolenku,“ prezradila svoje nenaplnené plány blondínka.

Rovnaký názor má aj ďalší hospodár Peter Vaculčík. „Je to slizký had a samoľúby chlapec. Výhru sme si na Farme odpracovali spoločne - dosiahli sme ju ako tím. Preto by mal do nás Mário trošku  zainvestovať,“ reagoval mladý Bratislavčan, ktorý zvolil podobnú rétoriku ako jeho kamarátka Kállayová. Samotného Drobného však názor ostatných nezaujíma. O tom, čo urobí s peniazmi, už má jasnú predstavu. Za výhru si kúpi vysnívané auto a vezme rodinu na dovolenku. Rozhodol sa podľa vás správne? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu