Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nechutný podraz na Farme: Vyhadzov, aký nik nečakal!

Sklamanie v tvárach obidvoch vyradených súťažiacich bolo jasne čitateľné. Zobraziť galériu (18)
Sklamanie v tvárach obidvoch vyradených súťažiacich bolo jasne čitateľné. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Plné prekvapení! Také bolo semifinále markizáckej reality šou Farma. Hlavné slovo mali exfarmári. Ich úlohou bolo určiť zo sluhovských dvojíc jedného súťažiaceho, ktorý si zaslúži pokračovať ďalej. Rovnako tak mali označiť aj vypadávajúceho. Čierneho Petra dostala Andrea Vaničková (40). S reláciou sa musela nečakane rozlúčiť. Prekvapená nebola iba ona, ale aj diváci. Spolu s ňou odišiel zo statku aj Andrej Grelnet (39). Ten podľahol v dueli Máriovi Drobnému (21).

Tvorcovia si pre farmárov pripravili v sobotňajšom semifinále nečakaný krok. Vyradení súťažiaci, ktorí boli na statku už len ako hostia, mali vybrať spomedzi súťažiacich jedného postupujúceho a aj vypadávajúceho. Účasť vo finále tak svojím hlasovaním zabezpečili najstaršej farmárke Silvii Haluzovej. Zatiaľ čo ona mala obrovskú radosť, opačné emócie prežívala Andrea Vaničková. Tú poslali kolegovia domov. Vyradenie znášala o to ťažšie, že nemala možnosť sama zasiahnuť do boja o zotrvanie v šou prostredníctvom duelu. 

U pedagogičky sme zisťovali, či tento krok nevníma ako podraz. „Nenazvala by som to úplne tak. Ľudská závisť je už raz taká. Keď sa niekto dostal tak ďaleko, prečo by sme ho nevyhodili, keď na to máme možnosť,“ reagovala Vaničková. Fakt, že prišla o možnosť vyhrať 50 000 €, musí byť pre ňu naozaj ťažko stráviteľný. Kvôli krachu podniku má dlhy, peniaze preto potrebuje ako soľ.

Sobotňajšia časť však bola aj o dueli. V ňom sa proti sebe postavili Andrej Grelnet a Mário Drobný. Meranie síl prebehlo naozaj rýchlo. Hoci disciplíny vyberal starší súťažiaci, ani to mu nepomohlo, aby sa v šou udržal. Farmársky Herkules ho premohol v preťahovaní lanom a aj v pílení dreva. „Ľutujem, že som si vtedy nezobral od Kvetky ponúkaných 5-tisíc eur,“ vyhlásil so smútkom v hlase Andrej, keď odchádzal zo statku.

Vo veľkom live finále, ktoré prebehne v nedeľu večer na obrazovkách Markízy, si tak zmerajú sily a zabojujú o výhru 50 000 € Trnavčanka Silvia Haluzová a Mário Drobný zo Zavaru. Víťaz potom príde v pondelok o 9:00 na online rozhovor do topiek, kde ho budete môcť vyspovedať. Viac informácií tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu