Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pretvárka po vyradení: Farmár Tomáš sa ukázal ako slaboch!

Tomáš Šimrák a Mário Drobný sa v dueli dlho nezdržali. Zobraziť galériu (7)
Tomáš Šimrák a Mário Drobný sa v dueli dlho nezdržali. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Súboj gladiátorov! To by zrejme každý očakával od duelu Tomáša Šimráka (23) a Mária Drobného (21). Opak bol však pravdou. Vzájomné meranie síl sa totiž nieslo v pokojnom duchu. No napriek bezproblémovému priebehu kola sa vyradený Bratislavčan zachoval ako pokrytec. Na to ale ostatní súťažiaci prišli až po tom, čo odišiel zo statku.

Vyšportovaný Tomáš sa pri štvrtkovej voľbe prvého duelanta poriadne naštval. Najväčšiu zlosť mal na kolegyňu Editu Orosovú. Práve jej hlas totiž rozhodol o tom, že bude musieť bojovať o zotrvanie v šou. Bratislavčana táto jej voľba natoľko rozzúrila, že sa zaprisahal, že ak vypadne, urobí všetko pre to, aby bola práve Edita ďalší týždeň v dueli. Začal preto húckať proti nej všetkých kolegov.

So statkármi sa snažil dohodnúť na tom, že v prípade svojho vyradenia zvolí za farmára týždňa toho, kto mu sľúbi, že označí Editu ako slúžku. Napriek tomu, že si nechával takéto zadné vrátka, postavil sa do duelového súboja s odhodlaním vyhrať. Nečudo, veď o sebe pred príchodom na Farmu tvrdil, že neprehráva. Toto vyjadrenie sa však ukázalo ako nepravdivé. V dueli nad ním "Herkules" suverénne zvíťazil. Príchuť porážky bola o to trpkejšia, že ho statný mladík porazil v oboch disciplínach. Bratislavčan sa tak so šancou na výhru 50 tisíc eur musel rozlúčiť.

Po prehratom dueli zrejme prišla na Tomáša citlivá chvíľka. Snažil sa totiž zmieriť práve s Editou, na ktorú bol taký naštvaný. „Mali sme tento týždeň konflikt. Musím povedať že som to zobral moc osobne. V duelantskej chatke som si uvedomil, že to tak celkom nebolo. Dúfam že sa ti bude dariť aj ďalej,“ povedal farmárke pri lúčení. No o chvíľu neskôr, keď písal ostatným list, sa ukázal ako poriadny pokrytec. V odkaze na rozlúčku totiž tvrdil, že aj tak sa na Editu stále hnevá a nedokáže jej odpustiť to, že ho označila do duelu. 

Ak chcete vedieť, ako Tomáš Šimrák prežíva prvé dni doma a čo hovorí na svoje účinkovanie v šou, nenechajte si ujsť pondelkový online rozhovor. Začíname o 9:00 na topkách. Viac informácií TU!

Tip: Pozrite si večerný tv program. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu