Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Farmár Kováč dokaličil človeka: Ťažká nehoda na priechode!

Adam Kováč zrazil na priechode mladíka Petra. Zobraziť galériu (5)
Adam Kováč zrazil na priechode mladíka Petra.

BRATISLAVA - Nepríjemná nehoda! Adam Kováč (24) v piatok zrazil na bratislavských Kramároch dvadsaťštyriročného Petra, ktorý prechádzal cez cestu. Mladík momentálne leží v nemocnici s mnohopočetnými zraneniami. Hoci polícia tvrdí, že ku kolízii došlo na priechode pre chodcov, bývalý farmár má inú verziu. Kde je pravda?

Kolízia, ktorá navždy poznačí životy mladých ľudí, sa stala v piatok podvečer - zhruba o pol ôsmej. Peter išiel podľa vlastných tvrdení cez priechod pre chodcov neďaleko miesta svojho bydliska, keď ho zrazil vo vyššej rýchlosti Adam Kováč. „Keď som išiel prejsť vozovku, pozrel som sa za seba dozadu a následne aj na druhú stranu. Vychádzal som z toho, že keď už som sa predtým pozrel dozadu, tak žiadne auto nepôjde, pretože je to pomerne veľký kus. No nakoľko zrejme nešiel päťdesiat, tak ma zrazil“ priblížil Peter situáciu pre jojkárskeho redaktora Rastislava Striška, ktorý s ním urobil rozhovor.

„Mám zlomenú holennú kosť, trochu mi to vyčnievalo von. A tiež zlomené rameno. Dovedna som podstúpil dve operácie,“ vymenoval Peter zranenia, ktoré si vyžiadajú niekoľkotýždňovú hospitalizáciu. „Na priechode pre chodcov došlo k zrážke vozidla s 24-ročným chodcom. Chodec utrpel pri nehode zranenia a bol prevezený na lekárske ošetrenie do nemocnice. Alkohol policajti ani u jedného z účastníkov dopravnej nehody nezistili. Materiálna škoda, ktorá vznikla v dôsledku dopravnej nehody na vozidle bola predbežne vyčíslená na 1.000,-€. Presné príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia sú predmetom preverovania," povedala nám k nehode bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková.

Hoci podľa oficiálnych tvrdení polície sa incident stal na priechode pre chodcov, Adam tvrdí niečo iné. „V policajnej správe je uvedené, že to bolo 8,5 metra za priechodom,“ vyjadril sa Kováč.

Ako topkám ďalej finalista markizáckej šou povedal, Peter vraj nehovorí pravdu. „Dôležité je, že človek, ktorý bol zrazený, si začal vymýšľať a meniť výpovede, čo ma veľmi mrzí a vrhá to na mňa zlé svetlo. Začal sa v tom angažovať jeho tatko, a teraz už počúvam len krivé výpovede z jeho strany. Na mieste boli aj svedkovia. Môj spolujazdec a jedna medička. Oni vedia, ako to bolo. Keď sa to stalo, začal sa mi ospravedlňovať, že si uvedomuje, že je to jeho chyba, lebo sa ponáhľal na autobus. Aj polícia má výpovede z nehody,“ priblížil nám svoj pohľad na vec Kováč. Ten skalopevne tvrdí, že povolenú rýchlosť neprekročil. „O 15 metrov som mal odbáčať. Bola tam zákruta, takže som spomaľoval,“ dodal Adam. Celý prípad je v štádiu vyšetrovania. O jeho priebehu vás budeme informovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu