Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nočná mora realitou: Andrea z Farmy prišla o dieťa aj o strechu nad hlavou!

Farmárku Andreu Vaničkovú nečakajú po návrate domov žiadne pozitívne správy. Zobraziť galériu (5)
Farmárku Andreu Vaničkovú nečakajú po návrate domov žiadne pozitívne správy.

STUPAVA – Má to naozaj ťažké! Zistili sme, že Andrea Vaničková (40) z markizáckej reality šou Farma prišla o strechu nad hlavou. Tým však blondínkine problémy nekončia. Jej dcéra musela ísť bývať k babke, partner skončil v ubytovni. Najhoršie je, že neúspešná podnikateľka o hroznej situácii ani len netuší. Nachádza sa totiž na statku. Ak v súťaži nevyhrá 50 000 €, nie je vylúčené, že zostane na ulici. Mama ju totiž odvrhla kvôli partnerovej drogovej minulosti.

Andrea sa od začiatku Farmy netajila tým, že má finančné problémy. Odkedy jej stroskotal biznis s kaviarničkou v Stupave, do ktorého vkladala všetky svoje nádeje, ostali jej na krku len vysoké dlhy. Tie má teraz problém splácať. Prípadná výhra v reality šou by mohla byť kľúčom k oslobodeniu od neustáleho kolotoča exekúcií, úrokov a nekonečných telefonátov od vymáhačov dlhov. Práve preto s radosťou prijala ponuku na návrat do hry.

Vyštudovaná pedagogička však v týchto dňoch netuší, čo sa deje v jej súkromnom živote. A možno je to aj lepšie. Ťažko by sa totiž na statku vyrovnávala s informáciou o krutej realite. „Nevedeli sme splácať nájom, tak sme prišli o byt,“ prezradil nám Andrein partner Jaroslav Kadlečík. „Zamestnávateľ mi poskytol ubytovňu, tak som teraz tam. Dcérka býva u starých rodičov,dodal so smútkom v hlase.

Nakoľko sa Andreine vzťahy s jej mamou v minulosti narušili, farmárka a ani jej polovička nie sú u rodičov vítaní. „Môj partner začal brať drogy. Ja som o tom nevedela, nechcela som tomu veriť, aj keď mi to každý hovoril,“ prezradila Vaničková v jednom z rozhovorov. „Zatiahol do toho aj moju dcéru,“ dodala so slzami v očiach. Napriek tomu podala milencovi pomocnú ruku a sú spolu dodnes. „To sa mojej rodine nepáčilo, preto sa nestretávame,“ vysvetlila dôvod, prečo doma nie je vítaná. 

Kam pôjde po skončení Farmy? Kde strávi Vianoce? Toto sú všetko otázky, na ktoré zrejme nevie odpoveď ani samotná Andrea. Zostáva jej teda len dúfať, že sa jej v šou bude dariť a zvíťazí. Na tom totiž závisí osud celej rodiny. 

Z priestorov, kde kedysi stála Andreina kaviareň, je dnes obchod s oblečením.
Zobraziť galériu (5)
Z priestorov, kde kedysi stála Andreina kaviareň, je dnes obchod s oblečením.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnes či na víkend. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu