Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Víkendová trauma farmárky Frčkovej: Strach, poníženie a brutálna bitka!

Jana Frčková nemá v týchto dňoch dôvod na úsmev. Zobraziť galériu (6)
Jana Frčková nemá v týchto dňoch dôvod na úsmev. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Je v šoku! Jana Frčková (46), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v markizáckej šou Farma, prežila v uplynulých dňoch chvíle ako z hororu. Ako sama tvrdí, môže za to jej expriateľ Jozef. Ten ju vraj dlhodobo psychicky ničí. To, čo sa však podľa hospodárkiných tvrdení odohralo počas uplynulých dní, presahuje všetky medze. Bývalý milenec ju mal terorizovať a fyzicky napadnúť.

Skončila v nemocnici! Jana Frčková nebude na uplynulý víkend spomínať v najlepšom. Hoci väčšina ľudí si v čase voľna užívala relax a oddych, ona sa musela spamätávať z veľmi bolestivého zážitku. Ako nám totiž bývalá farmárka povedala, dostala sa do hrozivej potýčky so svojím bývalým priateľom.

„Jozef ma v posledných dňoch sústavne otravoval s tým, aby sme sa stretli. Nevedela som, čo mám od neho čakať, a tak som s tým nesúhlasila. Keby mal čisté úmysly, tak sa stretneme v mojich domácich priestoroch, kde sú všade kamery. V sobotu podvečer si však na mňa počkal pred hotelom, v ktorom som si bola čosi vybaviť. Bola som už na odchode, keď zablokoval moje auto. Začala som na neho kričať, aby odišiel. On v tom priskočil ku mne a chytil dvere auta. Hoci som sa snažila brániť, agresívne nimi búchal o moju nohu, ktorá v nich zostala zaseknutá,“ priblížila nám Frčková začiatok incidentu.  

„Po celý čas mi nadával a pľul mi do tváre. Bolo to strašne ponižujúce. Keď som sa mu snažila uhýbať a ubrániť, prudko ma čosi zabolelo v chrbtici, ktorú som mala v minulosti zranenú - zlomené stavce, o čom on dobre vie. Staral sa vtedy o mňa a chodil so mnou po rôznych vyšetreniach, ležala som vtedy 4 mesiace. Napriek tomu neprestal a bol ako nepríčetný. Mala som obrovský strach, lebo viem, čoho je schopný. Trénoval box aj karate, takže jeho úder je iný ako u obyčajného smrteľníka. V súčasnej dobe dokonca prebieha súdny spor, kde je súdený za ťažké ublíženie na zdraví s trvalými následkami. Neviem, čo ho až tak vyprovokovalo. Pred pár dňami som mu napísala, že o neho už nestojím a chcem všetko a navždy uzavrieť mierovou cestou, lebo vojna nikdy nikam nevedie a že ho už nechcem stretávať a chcem si zariadiť svoj život. Ale už bez neho. Či toto bola príčina, neviem. Teraz behám po vyšetreniach a bojujem s bolesťou a s traumou, ktorá je asi najhoršia,“ priblížila bývalá farmárka hrozivý incident. Agresívny expartner sa podľa jej slov upokojil až vtedy, keď privolala policajtov. Najhoršie je vraj to, že sa všetko odohralo na verejnom priestranstve, a že ani tam nemohla mať pocit istoty. 

„Polícia v Banskej Bystrici túto vec rieši ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu. Prípad je v štádiu vyšetrovania,“ povedala nám k celej záležitosti hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici Jana Vrbická.

Vyčíňanie z posledného víkendu je však len slabým odvarom toho, čo si blondínka vytrpela počas celého vzťahu, hlavne v posledných rokoch. „Prišiel za mnou domov, rozbil okno, vyrazil dvere a roztrhal na mne šaty. Stále ma za všetko vyšetroval, kontroloval, a keď som nechcela spolupracovať s ním na jeho výsluchoch, spustil psychické týranie. Teraz nechápem, ako som to mohla celé tie roky trpieť,“ šokuje úprimnosťou Jana, ktorej sa počas nášho rozhovoru lámal hlas a tisli slzy do očí. Hoci je pre ňu veľmi náročné rozprávať o týchto bolestných zážitkoch, je úprimná a otvorená z jedného podstatného  dôvodu. „Chcem upozorniť všetky ženy, ktoré prežívajú niečo podobné vo svojich vzťahoch a sú slepé tak, ako som kedysi bola aj ja, aby to ukončili, kým sa dá. Celých desať rokov som Jozefovi jeho agresívne správanie a žiarlivostné scény tolerovala, no dnes mám z neho veľký strach,“ prekvapuje Frčková, ktorá sa na prvý pohľad javí ako spokojná a sebavedomá žena.

Hoci sa teraz Jane ľahko dávajú rady iným, sama priznáva, že ani ona nebola v minulosti výnimkou – v tichosti tolerovala všetky výstrelky. Nedbala pritom ani na pripomienky svojich najbližších.„Dcéra Lucka mi už pri prvom stretnutí s ním povedala, že mu z očí nejde nič dobré. No my ženy sme také... Keď milujeme, sme často veľmi slepé,“ uzavrela so smútkom v hlase Frčková. Tá plánuje riešiť incident s bývalým partnerom aj súdnou cestou.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu