Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce priznanie farmárky Lucie: Predávala som vlastné telo za tisíce eur!

Lucia Nemčeková otvorene priznala, že sa živila svojim telom. Zobraziť galériu (7)
Lucia Nemčeková otvorene priznala, že sa živila svojim telom.

BRATISLAVA – Spojila príjemné s užitočným! Súťažiaca z markizáckej Farmy Lucia Nemčeková (26) bez okolkov priznáva, že miluje sex a neznáša manuálnu prácu. Tvrdí, že by sa nemohla živiť ako predavačka a zarábať len pár stovák eur mesačne. Paradoxné ale je, že v minulosti túto profesiu v podstate vykonávala. Neponúkala však rozličný tovar, ale vlastné telo.

Lucia Nemčeková to po troch týždňoch v drsných podmienkach markizáckej Farmy už nezvláda. Hoci na prvý pohľad pôsobí ako tvrdá a silná žena, skutočnosť je iná. Rodáčka z Bratislavy sa v dnešnej časti dokonca neubráni slzám. Dôvod?! Trpké spomienky na minulosť.

Brunetka si na obdobie spred niekoľkých rokov zaspomínala v rámci rozhovoru s moderátorkou Kvetou Horváthovou. Farmárka bola voči blondínke natoľko úprimná, že sa otvorene priznala k povolaniu, ktorým sa živila v osemnástich rokoch. Zarábala si ako spoločníčka. „Nebavilo ma robiť napríklad predavačku za 350 eur mesačne, z ktorých ani človek v dnešnej dobe nevyžije. Zdalo sa mi vhodné robiť túto prácu,“ vysvetlia dôvody svojho konania Lucia. „Mohla som si vyberať s kým pôjdem. Keď sa mi zdal niekto sympatický a v pohode, tak som s ním išla,“ dodala chladne.

Keďže sa Lucia netají tým, že intímne aktivity priam miluje, spojila tak príjemné s užitočným. „Som do sexu blázon,“ priznala pred odchodom na farmu brunetka, ktorá svoje telo celkom rada vystavuje na obdiv, o čom ste sa mohli presvedčiť aj na topkách.

Tip: Pozriete si Farmu alebo niečo iné? Rozhodnite sa podľa tv programu na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu