Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krutý návrat do reality: Farmárom Kováčovi a Mrvovi stroskotali sny!

Adam Kováč (vľavo) sa momentálne živí tým, že rozváža pizzu. Tomáš Mrva (vpravo) chcel rozbehnúť vlastný biznis, no nepodarilo sa mu to. Privyrába si ako kuchár. Zobraziť galériu (13)
Adam Kováč (vľavo) sa momentálne živí tým, že rozváža pizzu. Tomáš Mrva (vpravo) chcel rozbehnúť vlastný biznis, no nepodarilo sa mu to. Privyrába si ako kuchár.

PEZINOK – Z televíznych hviezd obyčajní ľudia! Adam Kováč (24) a Tomáš Mrva (24) si od účasti v markizáckej Farme veľa sľubovali. Krátko po skončení šou sa netajili smelými plánmi do budúcnosti, pri ktorých sa spoliehali na svoju popularitu. Ako sa však po pol roku ukázalo, sláva pomaly opadla. A na rad prišla krutá realita. Bratislavčan musel vymeniť moderátorské ambície za flek rozvážača pizze, športovec z Trnavy zas sny o vlastnom podniku za dočasné kuchárske remeslo.

Nevyšlo im to podľa predstáv! Adam Kováč sa po skonšení Farmy pustil do tvorby vlastnej relácie, ktorú on sám moderoval a "vysielal" na youtube. Hoci sa jeho program sprvoti tešil akej takej obľube, čím viac utíchal rozruch okolo druhej série Farmy, tým viac upadal záujem o mladého statkára. Potom mu však svitlo na lepšie časy. Dostal totiž ponuku od Markízy na účinkovanie v Pláži 33. Nanešťastie pre neho sa tam ale dlho neohrial - tvorcovia ho vylúčili. Odvtedy sa mu prestalo dariť nielen v práci, ale aj v súkromí.
 
Kvôli partnerke Lucii Frčkovej, s ktorou sa dal dokopy počas farmárskej šou, prišiel o strechu nad hlavou. Rodičia ju neakceptovali a tak sa po vzájomnej hádke s otcom pobral z domu. S odstupom času sa to neukázuje ako práve najlepší krok. So svojou láskou momentálne prechádzajú krízou. Je otázne, či to dokážu ustáť. Blondínka v súčasnosti býva spolu so svojimi ratolesťami u (ex)partnera Jozefa. Kováč sa však nevzdáva nádeje na to, že sa im podarí problémy ustáť. Odchod od rodiny neľutuje. 
 
No aby toho nebolo málo, okrem súkromných problémov čelí Adam aj existenčným. Keďže nemá žiadne reálne ponuky z mediálnej oblasti, je nútený obracať sa inak. A tak sa rozhodol prijať džob rozvážača pizze pre reštauráciu v Pezinku. „Nie je to práca mojich snov, ale nehanbím sa za to. Majiteľ mi vyšiel v ústrety, tak prečo nie? Stále je tam ten styk s ľuďmi,“ poznamenal mladík, ktorý má na dvoch vysokých školách prerušené štúdium. Podľa vlastných slov sa výučbe momentálne nemôže venovať. „Neviem, kedy sa k tomu vrátim. Potrebujem si teraz nájsť dobrú robotu,“ dodal.
 
Adam však nie je jediný finalista z Farmy, ktorému sa po skončení šou rozplynuli sny o ružovej budúcnosti. Podobne je na tom aj Tomáš Mrva. Ten si v markizáckom programe vybojoval striebornú priečku. Tesne po skončení súťaže mal radosť z toho, že sa s víťazom Radom Spirengom dohodli na bratskom rozdelení výhry. Očakávanú sumu 25 000 eur plánoval vraziť do vlastného biznisu - chcel si otvoriť pizzeriu. Situácia sa však po pol roku zmenila.
 
„Už to neplánujem. Mám málo peňazí. Od Rada som niečo dostal, ale nie toľko, aká bola dohoda,“ poznamenal Trnavčan. A tak namiesto vlastného podniku zarezáva z času na čas v spomínanej reštaurácii, kde pracuje aj Kováč. „Párkrát som tam bol pomôcť. Rád by som tam robil aj na stálo. Dúfam, že to bude možné,“ povedal Tomáš. Ten sa popri gastronómii živí aj pomocnými prácami, ktoré súvisia s domom a záhradou...
Časy, keď sa o farmaŕov Tomáša Mrvu a Adama Kováča ľudia prehnane zaujímali, sú už minulosťou.
Zobraziť galériu (13)
Časy, keď sa o farmaŕov Tomáša Mrvu a Adama Kováča ľudia prehnane zaujímali, sú už minulosťou.

Tip: Vyberte si program v televízii na dnešný večer. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu