Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexi farmárka sa pretŕčala v bikinách: Dievča leta v sebe nezaprie!

Martina Štetiarová sa ako správne Dievča leta predviedla v úsporných bikinách. Zobraziť galériu (10)
Martina Štetiarová sa ako správne Dievča leta predviedla v úsporných bikinách.

BRATISLAVA – Pravidelná dávka sexepílu! Martina Štetiarová (29) sa svojím príchodom do markizáckej šou Farma postarala o to, že spustnutý statok je zrazu podstatne atraktívnejší. Zvodná blondínka sa totiž pred kamerami pýši ukážkovými krivkami - po hospodárstve sa premáva napríklad v úsporných bikinách. Nečudo, veď takýto odev k striebornej finalistke prázdninovej súťaže Dievča leta neodmysliteľne patrí.

Obyvateľky televíznej farmy sa pred kamerami bežne premávajú v plavkách. Práve kúpací odev ich totiž chráni pred očami zvedavcov a objektívmi kamier vo chvíli, keď sa zo seba usilujú zmyť prach a špinu. Inak tomu nie je ani v prípade novej členky statkárskeho tímu Martiny Štetiarovej. Sexi blondínka si dopriala kúpeľ v spoločnosti Lucie Nemčekovej, ktorá pribudla podobne ako finalistka súťaže Dievča leta do markizáckej šou len tento týždeň.

Hoci sa väčšina pôvodných farmárov prítomnosti nových posíl relatívne potešila, Jane Kállayovej sa prítomnosť inej sexice príliš nepozdáva. „Trošku sa mi to zdá, ako keby nám to niekto urobil náročky. Dali nám sem blondínku, ako som ja, poznamenala na Štetiarovej adresu tanečnica. Práve v dnešnej časti jej dokonca svoje nesympatie dá aj najavo. „Martina mi nesadla vôbec. Je úplne sprostá jak bota,“ priznala bez okolkov Jana.

Kállayová si je tiež vedomá toho, že Dievča leta je pre ňu veľkou konkurentkou. „Jana povedala, že my tu makáme a potom prídu noví ľudia, ktorí to majú možnosť vyhrať. Jediné, čo ma teší, že ju baby zatienili. Ona zostala taká malá kozička a prišli veľké srnky,” okomentoval s úsmevom situáciu Vlado.

To je pohľad! Sexi farmárka v úsporných bikinách.
Zobraziť galériu (10)
To je pohľad! Sexi farmárka v úsporných bikinách.

Tip: Pozriete si dnes večer Farmu alebo nejaký dobrý film? Rozhodnite sa podľa programu, nájdete ho na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu