Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tvrdý vyhadzov Andrey z Farmy: Skončím na ulici, plakala!

Farmárka Andrea prehrala duel. Nečudo, že sa rozplakala - z výhry totiž chcela splatiť dlhy, aby mala z čoho žiť. Zobraziť galériu (9)
Farmárka Andrea prehrala duel. Nečudo, že sa rozplakala - z výhry totiž chcela splatiť dlhy, aby mala z čoho žiť. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA – Pôjde na ulicu? V sobotňajšom dueli reality šou Farma medzi sebou súperili Andrea Vaničková (40) a Renáta Kovárová (42). Šťastie tentokrát prialo druhej spomínanej, sklamaná teda zostala skrachovaná podnikateľka. Tá sa prihlásila do súťaže preto, aby v prípade výhry 50 tisíc € splatila dlhy. To jej ale nevyšlo. Ihneď po odchode zo statku preto musí riešiť existenčné problémy. Hrozí totiž, že skončí na ulici.

Do sobotňajšieho duelu si vybrala štyridsaťročná slúžka Andrea Vaničková súperku Renátu Kovárovú. Tá je na statku spolu s manželom Vladom, ktorý dúfal, že jeho žena vypadne a pôjde domov. „Chcem, aby išla za deťmi,“ prial si pred duelom ustarostený Kovár. Ako sa ale nakoniec ukázalo, želanie sa mu nesplnilo.

Obidve dámy si počas vzájomného súboja zmerali sily v dvoch disciplínach. Vedúca pošty Renáta mala možnosť výberu - uprednostnila almanach. Urobila tak napriek tomu, že učiteľka Andrea bola vo vedomostnom teste favoritkou. Spravila však dobre, pretože nad Vaničkovou vyhrala. Ako druhé prišlo na rad pílenie dreva. Aj v tomto prípade uspela Kovárová, ktorá takto poslala súperku domov. 

Záhoráčka Andrea znášala vyradenie ťažko. Na farmu totiž prišla hlavne kvôli možnosti získať 50 000 €. Podnikateľka si narobila dlhy a toto bola jediná možnosť, ako sa relatívne jednoducho dostať k financiám. „Prišla som o svoj sen tak ako x-krát v živote. Som veľmi smutná. Sľúbila som im to a nedodržala sľub,“ reagovala na svoje vyradenie sklesnuto učiteľka zo Stupavy. Tá je z vyhadzovu zdrvená o to viac, že nad ňou visí hrozba vysťahovania z bytu. „Mám kopec dlhov, ktoré nie som schopná splatiť. Každý mesiac mi hrozí, že skončím na ulici - pokiaľ nezoženiem na nájom,“ uzavrela svoje účinkovanie v šou so slzami v očiach Andrea. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu