Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šok pre farmárov: Dievča leta sexi posilou na statku!

Novou posilou na farmárskom statku bude Martina Štetiarová. Zobraziť galériu (6)
Novou posilou na farmárskom statku bude Martina Štetiarová.

BRATISLAVA – Atraktívna výpomoc! Po tom, čo z markizáckej Farmy odstúpili už traja súťažiaci, sa tvorcovia rozhodli zaplátať vzniknutú dieru. Na opustený statok preto posielajú posilu. A nie hocijakú. Podľa našich zistení mieri na hospodárstvo sexica Martina Štetiarová (29), ktorej len o vlások uniklo víťazstvo v našej tohtoročnej súťaži Dievča leta. Predvedie zvodná modelka na usadlosti svoje krivky v bikinách tak ako počas voľby najkrajšej slečny uplynulých prázdnin?

Statkárska šou Farma sa odohráva v poriadne drsných podmienkach, čo sa u niektorých súťažiacich odrazilo na psychike a zdraví. Príkladom sú Nikola Čajkovská, Lýdia Spišáková a Gabriel Sajka, ktorí v uplynulých dňoch zo súťaže odstúpili. Tvorcovia relácie však zvyšných farmárov nenechali len tak napospas veľkému množstvu práce. Na opustený statok im poslali skutočne atraktívnu posilu.

Novou farmárkou je podľa našich informácií Martina Štetiarová z Čadce, ktorá počas uplynulých týždňov bojovala o vaše sympatie v súťaži Dievča leta, kde sa napokon umiestnila na striebornej priečke. Ako vidno, blondínka má šarmu na rozdávanie, čo určite poteší pánske osadenstvo Farmy. Sympatie kolegýň si však táto „modelečka“ s veľkou pravdepodobnosťou nezíska.

Martina Štetiarová je slobodná a nemá ani žiadneho partnera. Narodila sa v Čadci, kde aj vyrastala. Odjakživa ale túžila veľa cestovať po svete, čo sa jej vďaka profesii manekýnky do určitej miery splnilo. Za svoj najväčší úspech považuje to, že sa jej podarilo dostať do sveta modelingu a pracovať v televízii. Tento sen sa jej splnil aspoň v zahraničí – v Taliansku. Účinkovala v tanečno-zábavnom programe, v rôznych reláciách, na módnych prehliadkach aj v seriáli. V budúcnosti by rada pracovala ako rosnička, moderátorka alebo herečka.

Martina Štetiarová sa v súťaži Dievča leta vyzliekla do bikín. Čím nás prekvapí v markizáckej šou?!
Zobraziť galériu (6)
Martina Štetiarová sa v súťaži Dievča leta vyzliekla do bikín. Čím nás prekvapí v markizáckej šou?!

Tip: Pozriete si dnes večer Farmu alebo dobrý film? Aktuálny TV program nájdete na Telkáč.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu