Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nepozorná Haklová: Na potulkách mestom ukázala nohavičky!

Monika Haklová si na prechádzku do mesta obliekla minišaty. Vo chvíľke nepozornosti ukázala nohavičky. Zobraziť galériu (8)
Monika Haklová si na prechádzku do mesta obliekla minišaty. Vo chvíľke nepozornosti ukázala nohavičky.

BRATISLAVA – Ups! Monika Haklová (38), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v markizáckej šou Farma, si naplno užíva príjemné letné dni. Nedávno si vyrazila do ulíc Bratislavy, kde počas prechádzky prevetrala kvetované minišaty. Hoci bola blondínka za vyfintenú dámu, menšiemu prešľapu sa nevyhla. Stačila chvíľka nepozornosti a blondínka okoloidúcim ukázala, čo nosí pod sukňou.

Ďalšie pikantné odhalenie! V šatníku Moniky Haklovej očividne prevládajú sexi kúsky, v ktorých blondínka rada prezentuje svoju štíhlu postavu. Provokatívne outfity však bývajú často zradné. Svoje o tom vie určite aj bývalá farmárka, ktorá toho na nedávnej párty ukázala viac, než chcela. Počas otvárania Pláže 33 ukázala bradavky aj zadoček, keď skončila v bazéne plnom vody.

Keďže sa Monike takéto „nehody“ stávajú pomerne často, nepatrí k ženám, ktoré by si do spoločnosti vyrazili bez spodnej bielizne. Blondínka nás o tom presvedčila aj nedávno. Na potulkách mestom sme ju totiž zachytili vo chvíli, keď si neustrážila krátku sukňu, spod ktorej jej vykukli nohavičky. Realitná maklérka mohla byť len rada, že tento kúsok oblečenia nenechala doma. Mohla totiž dopadnúť ako jej kolegyňa zo statkárskej šou Lucia Frčková, ktorá si na túto časť spodnej bielizne vôbec nepotrpí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu