Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Markíza štartuje ďalšiu Farmu: Haklová odstaví Horváthovú?!

Pozícia Kvety Horváthovej (vľavo) ako moderátorky Farmy je ohrozená. Na krk jej dýcha Monika Haklová (vpravo), ktorá si pár týždňov v drsných podmienkach odžila. Zobraziť galériu (7)
Pozícia Kvety Horváthovej (vľavo) ako moderátorky Farmy je ohrozená. Na krk jej dýcha Monika Haklová (vpravo), ktorá si pár týždňov v drsných podmienkach odžila.

BRATISLAVA – Televízia Markíza sa už naplno venuje prípravám tretej série šou Farma. Tá štartuje na jeseň. Odvážlivci z celého Slovenska sa však už v týchto dňoch môžu uchádzať o miesto medzi súťažiacimi. Priaznivcov statkárskej šou tak čakajú nové tváre. Tie však zrejme nebudú jedinou novinkou v pripravovanom projekte. Vraj sa uvažuje aj o zmene na moderátorskom poste. Okrem ostrieľanej Kvety Horváthovej (35) je totiž v hre aj bývalá farmárka Monika Haklová (38).

Silná konkurencia! Monika Haklová, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v druhej sérii statkárskej šou, sa nikdy netajila tým, že má moderátorské ambície. V súčasnosti všetko nasvedčuje tomu, že realitná maklérka je o krok bližšie k naplneniu svojho sna. Po chodbách televízie Markíza sa vraj pošuškáva, že práve ona by mohla byť moderátorkou pripravovanej tretej série Farmy.

Bývalú finalistku statkárskej šou sme v súvislosti s touto témou oslovili. Kvetku ako moderátorku si vážim a som presvedčená, že svoju prácu si robí dobre,” povedala nám k tomu Haklová. Zatiaľ som od Markízy žiadnu oficiálnu ponuku nedostala, ale ak by sa tak stalo, netajím sa tým, že by som nad ňou začala reálne uvažovať. Zatiaľ je to však všetko na úrovni hypotéz,” dodala.

Trojnásobná mamička má bez pochýb vyhliadky na to, aby uspela. Okrem zdravého sebavedomia jej nahráva do karát aj skutočnosť, že si život na opustenom statku sama vyskúšala. Tak by sa mohla ľahšie vžiť do kože jednotlivých súťažiacich. Na rozdiel od nej však disponuje Kveta Horváthová dlhoročnými skúsenosťami v tejto brandži. Na profesionálnej úrovni zvládla aj moderovanie oboch predchádzajúcich ročníkov súťaže.

Haklovej výhodou však tiež je, že tam, kde sa objaví, je o rozruch postarané. To sa ale nedá povedať o vzornej mamičke Horváthovej, ktorá sa konfliktom a škandálom vyhýba.

V Záhorskej Bystrici sme zisťovali, ako to s obsadením moderátorského postu vyzerá. „V súčasnosti sa ešte nebudeme vyjadrovať k moderovaniu jesenného projektu Farma," povedala nám na adresu toho hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská. Nechajme sa teda prekvapiť, komu sa napokon podarí tento lukratívny džob získať.

Ak sa aj vy chcete stať súčasťou tretej série Farmy, neváhajte a prihláste sa vyplnením jednoduchého formulára, ktorý nájdete TU! Možno práve vy budete úspešný a po týždňoch drsného života si odnesiete domov výhru v podobe 50 tisíc €. 

Tip: Pozrite si program televízie Markíza cez leto. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu