Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Farmárka Haklová zavarila Markíze: Hrozí jej pokuta?!

Monika Haklová si vďaka neúčasti na nakrúcaní relácie Bez servítky zavarila. Zobraziť galériu (6)
Monika Haklová si vďaka neúčasti na nakrúcaní relácie Bez servítky zavarila.

BRATISLAVA – Trest za pomstu?! Monika Haklová (38) predvádza spoločne s ďalšími farmármi v týchto dňoch svoje kulinárske schopnosti v šou Bez servítky. Ako sme vás už včera na topkách informovali, hneď v prvý deň kuchtenia sa pomstila súperom za to, ako nevhodne sa k nej počas pobytu na statku správali. Sladkú príchuť odplaty ale vystriedal strach. Blondínka sa totiž na ďalšie nakrúcanie relácie vôbec nedostavila!

Monika Halová už viackrát dokázala, že sa s ňou neradno zahrávať. Správanie súperov z markizáckej Farmy vnímala ako krivdu a tak im to všetko patrične vrátila. Nikolu Komorovú napríklad zosmiešnila pred celým Slovenskom tým, že na ňu v priamom prenose vysypala múku. Hŕstke ďalších súťažiacich to pre zmenu zrátala počas nakrúcania relácie Bez servítky. Blondínka totiž pripravila vyobliekaným farmárom pohostenie na bratislavských Zlatých pieskoch, na ktoré budú ešte dlho spomínať. Predpokladali totiž, že ich privíta vo svojom honosnom príbytku, no namiesto toho ich čakali plastové taniere a umelý príbor. Nakoniec ich nechala v strede jazera na opustenom ostrove. Na breh museli šliapať na vodnom bicykli.

Hoci si Monika sladkú príchuť pomsty užívala, na ďalší deň sa na nakrúcanie vôbec nedostavila. Ako sme sa zo zákulisia relácie dozvedeli, rovnaký scenár sa zopakoval aj na ďalší deň. Farmári sa preto začali domnievať, že blondínka má strach, či jej na oplátku tiež niečo nevyvedú. Rozhodli sa preto, že ju navštívia u nej doma. Haklová ale neotvárala.

Realitná maklérka podľa našich informácií uviedla ako dôvod svojej neúčasti zdravotné problémy. Vraj mala vysokú horúčku. „Štáb relácie za ňou poslal zdravotníka, aby ju skontroloval. Ležala pod dekou, ale teplotu nemala. Tvrdila, že sa jej už znížila. Sťažovala sa len na boľavé hlasivky," povedal k tomu náš zdroj zo zákulisia.

Monika si podľa všetkého vďaka svojej chorobe zavarila. Kulinárska šou má totiž určité pravidlá, ktoré sú zakotvené aj v zmluve. Keďže blondínka niekoľko dní z nakrúcania vynechala, môže niesť následky vo forme pokuty. Preto sme v Záhorskej Bystrici zisťovali, či Haklovej hrozí finančný postih. Z Markízy sme však zatiaľ žiadne stanovisko nedostali.

V televízii už ale viackrát dokázali, že v dodržiavaní akýchkoľvek zmlúv sú neoblomní. Pokutu vo výške 40 tisíc eur naparili napríklad farmárke Nikole Komorovej, ktorá sa pretŕčala v konkurenčnej televízii alebo o svojej účasti v šou hovorila v čase, keď mala ešte držať jazyk za zubami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu