Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zvrhlé orgie na farmárskej párty: Len pre silné žalúdky!

O pikantnosti nebola počas večera núdza. Zobraziť galériu (51)
O pikantnosti nebola počas večera núdza.

BRATISLAVA - Divočina najhrubšieho zrna! Včera sa konala v centre nášho hlavného mesta párty pri príležitosti ukončenia Farmy. Nechýbali na nej finalisti oboch častí statkárskej reality šou. Táto kombinácia umocnená alkoholom zmenila rozlúčkový večierok na zvrhlé orgie.

Zvrhlé orgie na farmárskej
Zobraziť galériu (51)
Prví hostia začali na žúr prichádzať okolo ôsmej, zhruba o desiatej už bola drvivá väčšina v liehu. Azda najviac pohárikov do seba obrátil Roman Olach, ktorý na párty dorazil so svojím priateľom. Zvýšená hladina alkoholu v blondiakovej krvi spôsobila, že začal oblievať prítomných hostí vínom, skákal po stoloch a hádzal poháre na Hviezdoslavovo námestie. Vrcholom večera bolo, keď sa chcel biť s nabúchanými esbéeskarmi.

 

 

Zvrhlé orgie na farmárskej
Zobraziť galériu (51)
Čo sa pútania pozornosti týka, nezaostávala ani Monika Haklová. Tá síce „nakúpené“ nemala, no spolu so svojím snúbencom Martinom Kollárom sa postarali o pikantné spestrenie podujatia. To, že bude horúco, naznačoval už ich príchod. Ihneď, čo dorazili, si vlepili poriadneho francuzáka. Potom sa išli spolu napapať z dobrôt, ktoré boli pripravené pre hostí. Keď blondínka podávala tanier svojej polovičke, vybehla jej z hlbokého výstrihu bradavka. Keďže mala neposlušné šaty, podobný scenár sa počas večera zopakoval hneď niekoľkokrát. K Monikinmu pikantnému odhaleniu prispela aj Lucia Frčková. Keď totiž sedela Haklová na snúbencových kolenách, zdvihla jej sukňu. Realitná maklérka tak ukázala spodnú bielizeň. 

Zvrhlé orgie na farmárskej
Zobraziť galériu (51)
Chúťky na intímnosti však nemali len snúbenci. Jednoznačne najväčší apetít na intímnosti mala Monika Hrajnohová z prvej série Farmy. Tá si užívala večierok tak, akoby bola hviezdou podujatia a vyhrala obe časti statkárskej reality šou. Reč jej tela hovorila v ten večer jasne. Chcela sex. A dávala to patrične najavo. Ako prvý padol za obeť aktuálny víťaz Farmy Rado Spireng. S ním odštartovala sériu jazýčkových pús, ktorá prerástla až do imitácie sexu priamo na parkete.

 

 

 

 

 

 

 

Zvrhlé orgie na farmárskej
Zobraziť galériu (51)

Potom si Hrajnohovú pohadzovali alkoholom opantaní finalisti ako horúci zemiak. A to v nasledovnom poradí: Štefan Tóth (finalista prvej série Farmy, pozn. red.) - Tomáš Mrva - Roman Olach a znovu Radomír Spireng. Keď posledný spomínaný odišiel, vymenila si Hrajnohová zopár francúzskych bozkov s Romanom Olachom. Po jednej v noci sa vraj cmúľala na parkete už aj s Trnavčanom. Keďže na akcii zostávali ako jedni z posledných, natíska sa otázka, či sa dnes ráno nezobudili v spoločnej posteli.

 

 

 

V súvislosti s celkovou účasťou finalistov treba podotknúť, že z druhej série chýbali na večierku Roland Sedláček, Eva Orolínová, Ľubomír Filkor, Juraj Hambalko a Nikola Komorová. Tá sa zrejme nechcela ukazovať po tom, čo jej Monika Haklová vyrobila „múčny“ trapas v priamom prenose sobotňajšieho finále Farmy.

 

 

 

Sledujte TOPKY TV: Na párty farmárov sa diala skutočná divočina.

Farma afterparty

Tip: Máte už Farmy plné zuby? Vyberte si lepší program na dnešný večer na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu