Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prvé FOTO milencov z Farmy: Lucia odkopla kvôli Adamovi muža, čo on na to?!

Adam Kováč a Lucia Frčková sa netaja tým, že sú do seba bláznivo zamilovaní. Zobraziť galériu (6)
Adam Kováč a Lucia Frčková sa netaja tým, že sú do seba bláznivo zamilovaní.

BRATISLAVA – Láska ako hrom! Lucia Frčková (27) má dve deti, ktoré dlhé roky vychovávala po boku svojho partnera Jozefa. Rodinnú idylku však narušila jej účasť v markizáckej Farme. Bláznivo sa tam totiž zamilovala do súpera Adama Kováča (24), s ktorým plánuje spoločnú budúcnosť. Odkopnutý otec blondínkiných ratolestí sa ale so vzniknutou situáciou nedokáže vyrovnať. Krachujúci vzťah sa usiluje zachrániť.

Adam Kováč a Lucia Frčková si užívajú každú spoločnú chvíľu. Ruka v ruke prišli aj k nám do topiek, kde vám Bratislavčan počas online rozhovoru odpovedal na otázky. Zaľúbenci sa svojím vzťahom už síce netaja,  no jeho zoficiálneniu predchádzali dlhé debaty a búrlivé diskusie.

Lucia Frčková totiž musela riešiť veľkú dilemu. Zatiaľ čo sa na statku rodila medzi ňou a Adamom láska, doma na ňu čakal dlhoročný partner. Hoci sa ho zo začiatku nechcela vzdať, predsa len sa rozhodla dať šancu romániku zo statku. Ide o naozaj prekvapivý krok, pretože bola ochotná vymeniť otca svojich dvoch detí za mladého Bratislavčana. „Nechala som tomu voľný priebeh. Ide to samé každým dňom, nesilíme to príliš, neriešime to, ale žijeme si svoj život,“ povedala o rozchode s Jozefom. 

Ako sme sa od plavovlásky ďalej dozvedeli, jej ex sa s rozchodom vôbec nestotožňuje. „Určite nie, je to ťažké. Nie je to len tak,“ prezradila topkám. Lucia sa tiež netají tým, že Jozef o záchranu ich vzťahu stále bojuje. „Snaží sa. Sú to dlhé roky, dve deti a tak,“ dodala, pričom ťažko hľadala správne slová.

Samotný Adam sa však neobáva, že by o lásku zo statku prišiel. Naplno si užíva, že Luciine srdce patrí iba jemu. „Nechávam sa unášať vlnou šťastia, ktorú cítim, keď som s Lulu. Nepripadá mi to ako boj o ňu. Skôr sme našli, čo veľa ľudí nenájde. Je to tak silné, že to možno dokáže zlomiť také veci, ako to láme,“ poznamenal mladík, čím zrejme narážal na Frčkovej predchádzajúci vzťah.

Kým si Lucia a Adam užívajú spoločné chvíľky, na deti dohliada blondínkin bývalý partner. „Ja si to tak prajem a myslím si, že je najlepšie, keď sú v čase mojej neprítomnosti s ním. Je to predsa ich otec a má k nim najbližšie. Som rada, že je s nimi,“ uzavrela Frčková. Chcete vedieť, či dvojnásobná mamička čaká dieťa aj s Kováčom? Pozrite si video rozhovor.

Sledujte Topky TV: Rozhovor so zaľúbencami Adamom Kováčom a Luciou Frčkovou.

Adam Lucia l.

Tip: Pozrite si dnes večer Farmu alebo dobrý seriál či film? Vyberte si z ponuky na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu