Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Utajovaná láska farmára Mrvu: Toto je jeho sexi Dominika!

Farmár Tomáš Mrva tvorí pár so sympatickou Dominikou. Vzťah udržali aj napriek Trnavčanovej účasti v reality šou. Zobraziť galériu (10)
Farmár Tomáš Mrva tvorí pár so sympatickou Dominikou. Vzťah udržali aj napriek Trnavčanovej účasti v reality šou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Ustáli to! Farmár Tomáš Mrva (24) sa pred pár dňami vrátil z markizáckeho statku. Počas svojho pobytu niekoľkokrát spomenul priateľku Dominiku, no vyjadroval sa o nej dosť neurčito. Podľa Trnavčanových slov raz pár tvorili, potom zasa nie. Ako sa však ukázalo po mladíkovom odchode zo statku, dvojica si k sebe našla cestu.

Taliansky! Tak by sa dal jedným slovom opísať vzťah Tomáša Mrvu a jeho priateľky Dominiky. Ich spolužitie je totiž ako na hojdačke. Ešte pred štartom šou Trnavčan tvrdil, že sa s ním jeho polovička rozišla. Príčinou mala byť jeho účasť vo Farme. Napriek tomu sa pred kamerami finalista vyjadroval, že priateľku má. „Ona bola zásadne proti,“ prezradil náš zdroj. 

Ako vysvitlo, obavy mladej dievčiny boli opodstatnené. Mrva totiž počas svojho pobytu neodolal pod vplyvom alkoholu farmárke Gabriele Bullovej. Rozdal si to s ňou pod rúškom noci v izbe. Po vyhadzove zo statku však Tomáš označil túto skúsenosť počas online rozhovoru na topkách za najhorší zážitok, aký na hospodárstve mal.

Ktovie, či si svojim vyjadrením nechcel prihriať polievočku u Dominiky, ktorá mu tento prehrešok evidentne odpustila. Ako totiž vidno na našich záberoch, dvojica tvorí stále pár. Potvrdil nám to aj samotný Tomáš. „Áno, sme spolu. V septembri to budú dva roky. Prežili sme aj horšie veci, ako je Farma,“ priznal topkám Mrva. S Dominikou sa poznajú už od Trnavčanových desiatich rokov. No celých 12 rokov spolu neboli v kontakte. Iskra medzi nimi preskočila až v dospelosti.

Dvojica tvorí pár približne dva roky. Sexi tmavovláska odpustila Tomášovi neveru.
Zobraziť galériu (10)
Dvojica tvorí pár približne dva roky. Sexi tmavovláska odpustila Tomášovi neveru.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Tip: Pozrite si Farmu aj dnes! Presný čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu