Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Erotické FOTO farmárky Frčkovej: Nahé telo v plnej kráse!

Lucia Frčková má sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (15)
Lucia Frčková má sexepílu na rozdávanie.

BANSKÁ BYSTRICA - Má sa čím pochváliť! Hoci sa Lucia Frčková (27) z markizáckej Farmy na statku príliš nepretŕča, drieme v nej skutočná dračica. V minulosti totiž nafotila šteklivé fotografie, na ktorých predviedla všetky svoje pôvaby. Zmyselná blondínka by mala na stránkach pánskych magazínov určite úspech. Čo poviete?

Hoci je Lucia Frčková matkou dvoch detí, postavičku má priam ukážkovú. Potvrdzuje to aj na sérii pikantných fotografií, ktoré zdobia jej súkromný album. Blondínka na nich pózuje len v úsporných nohavičkách a s odhalenými prsiami.

Ako nám jej mama v súvislosti s tým prezradila, Lucia sa v minulosti túžila stať playmate. Od splnenia svojho sna nemala príliš ďaleko. „Tieto zábery im poslala a na základe toho ju pozvali na fotenie. Spolupráca ale nakoniec padla na tom, že Lucka znovu otehotnela,“ prezradila nám Jana Frčková, ktorá sa boja o výhru v markizáckej Farme taktiež zúčastnila. 

Ona sama nevidí na dcérinom rozhodnutí nafotiť šteklivé zábery nič zlé. „Mne osobne sa veľmi páčia. Sú pekné, vkusné, jemne erotické. Lucia sa nemá za čo hanbiť. Je nádherná žena s krásnym telom. Nádherný driek a nohy. Aj prsia, hoci sú upravené. Všetko je tak, ako má byť,“ pochvaľovala si svoje dievča Frčková. Ako tiež s úsmevom dodala, s jemnou a decentnou erotikou nemá žiadny problém.

Nie je vylúčené, že by mal pánsky magazín by po Luciinom vyradení zo súťaže záujem o spoluprácu. Blondínka by sa dokonca podľa názoru jej mamy odhalila aj o čosi viac. „Jej intímne miesta by ale museli byť jemne zahalené, aby fotografie nevyzneli vulgárne, ale tak jemno-dráždivo eroticky,“ uzavrela mamina, ktorá sa taktiež môže pochváliť štíhlou figúrou. Nechajme sa teda prekvapiť, či si Lucia svoj sen už čoskoro splní.

Viac šteklivých záberov nájdete v GALÉRII.

Lucia Frčková sa na farme príliš nepretŕča. V súkromí je to však poriadna dračica.
Zobraziť galériu (15)
Lucia Frčková sa na farme príliš nepretŕča. V súkromí je to však poriadna dračica.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu