Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sex na Farme pred kamerami: Mrva si to rozdal s Bullovou!

Gabriela a Tomáš sa spoločne utiahli do izby. V oknách sa mihali ich vyzliekajúce sa postavy. Zobraziť galériu (10)
Gabriela a Tomáš sa spoločne utiahli do izby. V oknách sa mihali ich vyzliekajúce sa postavy.

BRATISLAVA - Zmietali nimi vášne umocnené alkoholom! Oslava narodenín Evy Orolínovej (20) sa na Farme zvrhla na večierok plný náruživosti. Zatiaľ čo v prípade Adama Kováča (23) a mladej kaderníčky prišlo iba k bozkom, Tomáš Mrva (24) a Gabriela Bullová (29) sa dostali podstatne ďalej. Dvojica sa vytratila do vedľajšej izby, kde naplnila svoje sexuálne túžby!

Včerajšia epizóda Farmy patrila hlavne narodeninovej oslave Evy Orolínovej. Tmavovláska zapila svoju 20-tku doslova plnými dúškami... tvrdého. Množstvo alkoholu v jej krvi spôsobilo, že sa vrhla na Adama Kováča. Hoci mladý manažér doteraz horel láskou k bývalej spoluhráčke Nikole Komorovej, šarmu spolusúťažiacej predsa len podľahol. Vášne však v inkriminovanú noc lomcovali aj iným párikom.

„Dúfam, že sa normálne porozprávame a zabavíme a že sa možno aj lepšie spoznáme,“ povedal pred večierkom Tomáš Mrva. A on sám svoje slová do bodky splnil! Na zbližovanie si vybral novú farmárku Gabrielu Bullovú, matku dvoch detí. Sympatie zrejme medzi nimi prebleskli, keď spolu vykonávali funkciu sluhov. Dokonca majú spoločné aj to, že obaja istý čas strávili v Taliansku. Podľa nášho informátora sa občas bavili medzi sebou aj po taliansky.

Ktovie, akou rečou sa dohovárali, keď sa počas oslavy potajomky odobrali do inej izby. Tam zrejme Tomáš podnecoval Gabrielu k akcii tak, ako sa pár dní dozadu snažil "zlomiť" aj Moniku Haklovú. Plavovlásku vtedy presviedčal slovami, že pozná miesta, kde nie sú kamery a nič nebude vidno.

Zatiaľ čo stará obyvateľka statku jeho ponuke odolala, o novej sa to povedať nedá. Zo záberov bezpečnostnej kamery totiž vidno, že keď sa pod rúškom noci vytratili do vedľajšej izby, nešli si tam len pokecať. V okne sa napríklad mihla tmavovláska len v podprsenke a jej vyzliekanie evidentne pokračovalo aj ďalej. „Chvíľu bola Gabika na ňom, potom on na nej,” prezradil náš zdroj.

Hrátky tejto dvojice však prerušila Monika Haklová, ktorá Tomáša odviedla z izby preč. „Ona to spravila naschvál. Neznesie, keď ľudia tu na farme majú k sebe bližšie. Závidí a žiarli,“ zhodnotila tento krok na druhý deň Bullová. Zaujímavé pritom je, že kedysi práve blondínka sedela futbalistovi v lone, z čoho nemal radosť ani jej snúbenec. Ktovie, kam týmto ťahom mierila.

VIDEO: Tomáš Mrva a Gabriela Bullová sa na farme intímne zblížili. 

Farma

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu