Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Teror na Farme: Ťahaj do pi*e, ty stará humusáčka!

Jarmila Ščibrányová to pri svojich súperoch nemá vôbec ľahké. Zobraziť galériu (5)
Jarmila Ščibrányová to pri svojich súperoch nemá vôbec ľahké.

BRATISLAVA – Dávajú jej zabrať! Jarmila Ščibrányová (55) to medzi ostatnými súťažiacimi z markizáckej Farmy nemá vôbec ľahké. Súperi ju totiž nielenže vôbec nešetria a nerešpektujú, ešte sa aj nechutne pohrávajú s jej psychikou. Od urážok toho najhrubšieho zrna ich neodrádza ani fakt, že kuchárka z Bratislavy je medzi nimi najstaršia. Nikola Komorová (20) sa dokonca bývalej alkoholičke vyhrážala bitkou!

Pokojné chvíle a vrúcne vzťahy sú na markizáckom hospodárstve už minulosťou! Po tom, čo sa Adam Kováč stal farmárom týždňa, sa pracovná morálka rapídne zhoršila. A spolu s ňou aj nálada inokedy veselej a pohodovej Jarky. Dôvod je ten, že si brúsila zuby na vedúcu funkciu, no nakoniec sa jej ušla len pozícia sluhu. Tú vykonáva spolu s Trnavčanom Tomášom Mrvom.

Najnovšie to s abstinujúcou alkoholičkou vyzerá tak, že prežije trpkejšie chvíle. Ostatní farmári ju nielenže zvolili do duelu, ešte jej aj odchod na "samotku" poriadne okorenili. Ako sa budú môcť presvedčiť diváci v dnešnej časti Farmy, finalisti doženú Ščibrányovú k slzám tým, že ju poriadne ponížia. V jej zhadzovaní sa najviac vyžíva Nikola Komorová, ktorá jej pred ostatnými vynadala do humusákov. „Tvoja mater je humusáčka!“ zakontrovala duelantka smerom k tmavovláske.

Strohá reakcia bývalej alkoholičky Komorovú poriadne nahnevala. „Čo si povedala?! Moju mater si do huby neber, lebo sa rozbehnem. Drž hubu! Ťahaj do pi*e! Ešte raz si zoberieš moju mater do huby, tak ťa tak nafackám!“ kričala rozhorčene Nikola. Tá si v danej chvíli zrejme neuvedomila, ako veľmi riskuje. Jarka si totiž vyberá súpera, s ktorým si zmeria sily v sobotňajšom dueli. Uvidíme, či kvôli týmto urážkam zvolí práve ju.

Tip: Vyberte si program na dnešný večer. Bude to Farma alebo nejaký film? Vyberajte na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu