Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi mamička Haklová z Farmy 2: Ukázala svoje prednosti!

Sexi mamička Monika Haklová. Zobraziť galériu (13)
Sexi mamička Monika Haklová.

BRATISLAVA – Bude sa veru na čo pozerať! Už začiatkom marca sa na televíznych obrazovkách Markízy objaví druhá séria obľúbenej šou Farma, kde bude jedenásť dobrodruhov súťažiť o výhru 50 tisíc eur. Medzi nimi aj sexi mamička, realitná maklérka Monika Haklová (37), ktorá nemá problém ukázať aj svoje dokonalé ženské krivky.

Na Farme 2 zrejme tiež nebude núdza o horúce chvíľky. Svedčí o tom aj fakt, že medzi jedenástimi finalistami sa objaví hneď niekoľko sexi žien. Jednou z nich je mamička troch detí Monika Haklová, ktorá naozaj nemá problém s predvádzaním sa na verejnosti.

Blondínka si už niekoľkokrát vyskúšala rolu modelky na akciách, kde sa po móle premávali i známe tváre nášho šoubiznisu. Naposledy koncom decembra verejne predviedla priehľadnú róbu z bielej čipky. Holý chrbát dokazoval, že Haklová bola bez podprsenky.  

Rovnako tak sa Monika nehanbí vystaviť na obdiv ani svoju sporo odeté štíhle telo. Na sociálnej sieti Facebook má zábery, kde bez zábran pózuje v sexi plavkách. V letnom vydaní farmárskej súťaže by teda naozaj mala čím zaujať. Aký priestor na takúto prezentáciu ponúkne farma v zime, uvidia diváci už začiatkom  marca.

Tip: Pozrite si Farmu 2 na markíze. Čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu