Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hlas vyhrala bezdomovkyňa Hrůzová: Hodila sa o zem a bola mimo!

Lo Hrůzová bola zo svojho úspechu riadne šokovaná. Zobraziť galériu (27)
Lo Hrůzová bola zo svojho úspechu riadne šokovaná.

PRAHA – Zostala v šoku! Druhá séria speváckej šou Hlas Česko Slovenska pozná svojho víťaza. Spomedzi štvorice finalistov dostala najviac diváckych hlasov Lo Hrůzová (24), ktorú si mnohí pamätajú najmä vďaka jej neľahkému osudu. Po oznámení radostného verdiktu zostala výstredná speváčka úplne ohromená a svojimi reakciami viacerých zaskočila.

Je dobojované! Víťazka speváckej šou Hlas Česko Slovenska - Lo Hrůzová má za sebou chvíle, na ktoré nikdy nezabudne. Mladučká dievčina, ktorá sa zviditeľnila nielen svojím spevom, ale aj tým, že bez okolkov priznala, že istý čas žila na ulici, si totiž účasťou v súťaži splnila sen. Okrem prísľubu speváckej kariéry sa môže radovať z finančnej výhry v hodnote 80 tisíc eur a príjemnej dovolenky v Egypte.   

Výstredná Češka bola špecifická už od prvej chvíle. „Hanbila som sa, že som tu,” priznala počas stredajšieho finále Hrůzová, ktorá teraz nemá žiaden dôvod svoju účasť v šou ľutovať. Po oznámení výsledkov nezostala svojej osobitej povesti nič dlžná. Keď zaznelo z úst moderátorov jej meno, zosypala sa na zem a dala jasne najavo, že je šokovaná. „Ja dúfam, že si to zaslúžim. Nechcem nič hovoriť. Len ďakujem,” habkala, keď sa ako-tak spamätala.

Zverenkyňa Pepu Vojtka si zo súťaže odnáša aj bonus v podobe spoločného vystúpenia s jeho skupinou Kabát. „U mňa nikdy nevieš, kedy sa zosypem. A hlavne, aby som na to nezabudla,” komentovala koučovo rozhodnutie Hrůzová, ktorá dlhovlasého rockera rozhodne očarila. Počas večera totiž na jej adresu nešetril chválami.

Výsledky finálového kola šou Hlas Česko Slovenska:

1. miesto – Lo Hrůzová (kouč Pepa Vojtek)

2. miesto - Vendula Příhodová (kouč Michal David)

3. miesto - Martin Císar (kouč Majk Spirit)

4. miesto - Andrea Holá (koučky Marta Jandová a Dara Rolins)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu