Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Stiflerova máma?! Kdeže! To len mamička Bagovej z Hlasu dráždi ako go-go!

Jennifer Coolidge ako Stiflerova máma (vľavo) vs. mamička Ivanny Bagovej (vpravo). Zobraziť galériu (7)
Jennifer Coolidge ako Stiflerova máma (vľavo) vs. mamička Ivanny Bagovej (vpravo).

BRATISLAVA – To je podoba! Ivanna Bagová (18) sa s pribúdajúcimi kolami Hlasu Česko Slovenska predvádza na pódiu v čoraz dráždivejších outfitoch. Odvahu jej zrejme dodáva aj mama Marianna. Ako dôkaz tohto tvrdenia môže poslúžiť aj fotografia, ktorou sa pred priateľmi ona sama pochválila na sociálnej sieti. Na fotke pózuje v outfite á la go-go tanečnica. Vyzývavosťou tak pripomína herečku Jennifer Coolidge, známu ako Stiflerovu mamu z Prcičiek.

Zbrane zrelého kalibru! Niektoré ženy sa aj napriek vyššiemu veku môžu pochváliť udržiavanou figúrou. Príkladom môže byť mama speváčky Ivanny Bagovej z Hlasu Česko Slovenska, ktorá si na sociálnej sieti zverejnila poriadne odvážne fotografie. Názor na to, či je takáto forma prezentácie vhodná pre ženu jej veku, si utvorte sami.  

Marianna si na fotenie obliekla úsporné oblečenie typické pre go-go tanečnice. Dojem vyzývavosti umocnila, alebo skôr zaklincovala, dierovanými čižmami, krvavo červeným rúžom a peroxidovou hrivou. Vďaka svojej snahe byť sexi by tak pokojne zapadla do americkej komédie Prci, prci, prcičky. Rola Stiflerovej mamy by jej zrejme sadla ako uliata. 

Mama Ivanny Bagovej sa pretŕča bez akýchkoľvek zábran.
Zobraziť galériu (7)
Mama Ivanny Bagovej sa pretŕča bez akýchkoľvek zábran.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu