Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ošiaľ a tlačenica: Finalisti Hlasu prvýkrát na Slovensku!

Na finalistov sa prišli pozrieť stovky fanúšikov. O autogramy bol veľký záujem, súťažiaca Markéta Poulíčková ich rozdala nespočetne veľa. Zobraziť galériu (14)
Na finalistov sa prišli pozrieť stovky fanúšikov. O autogramy bol veľký záujem, súťažiaca Markéta Poulíčková ich rozdala nespočetne veľa. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Stredobodom pozornosti! Finalisti Hlasu Česko Slovenska sa včera po prvý raz ukázali aj na Slovensku. Dvojhodinové vystúpenie takmer všetkých spevákov spojené s autogramiádou prilákalo do areálu jedného z bratislavských obchodných centier stovky fanúšikov. Tí si nechceli nechať ujsť jedinečnú príležitosť stretnúť sa naživo so svojimi obľúbencami.

„Tu sa spieva iba pre ľudí, zatiaľ čo na prenosoch sa hrá viac pre ľudí pri televíznych obrazovkách a teda na kamery a presne o to sú diváci tam ochudobnení, porovnal vystúpenie mimo finálových večerov vyradený súťažiaci David Weingärtner, ktorý príde o 11:30 spolu so Simonou Hégerovou na online rozhovor do topiek. Vyspovedajte ich TU!

Na spomínanej autogramiáde mali prítomní diváci možnosť získať vstupenky na najbližší prenos z Prahy. „Nevedeli sme, koľko ľudí príde. Musím priznať, že som sa aj bála toho, že keď sa objavíme na pódiu, len sem-tam sa ozve nejaký potlesk,“ priznala členka tímu Michala Davida Kateřina Petráňová. Opak bol však pravdou. Ako ďalej podotkla, na podujatie sa nijako špeciálne nepripravovala. „Mám úplne iný podpis na každej podpisovej karte. Píšem ako doktor,“ zavtipkovala Kateřina.

Na pódiu sa postupne ukázali jednotlivé tímy spevákov, ktorí sa po spoločnej piesni predstavili aj individuálne. „Aj keď nemám hlas, tak som si to užila a atmosféra bola mega dobrá. Všetci máme veľké aplauzy,“ tešila sa Dominika Šuľáková aj napriek stále pretrvávajúcim problémom s hlasom. Prítomní fanúšikovia známej speváckej šou boli ochotní vyčkať na podpisy od svojich obľúbencov. „Došla som sem iba kvôli nim a vzala som si podpis úplne od všetkých,“ povedala dvanásťročná Sindy, ktorej sa podarilo dostať k autogramom už na začiatku. Bratislavský koncert bol jediným vystúpením finalistov Hlasu Česko Slovenska na Slovensku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu