Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Z Hlasu vyrazili chlapov, Dara s lanom okolo krku!

Súťaž museli opustiť Jakub Pohle (hore vľavo) a Adam Koubek (dole vľavo). Dara Rolins predviedla netradičný náhrdelník. Zobraziť galériu (27)
Súťaž museli opustiť Jakub Pohle (hore vľavo) a Adam Koubek (dole vľavo). Dara Rolins predviedla netradičný náhrdelník.

PRAHA – Skončili! Spevácku súťaž Hlas Česko Slovenska museli po pondelkovom vyraďovaní opustiť ďalší finalisti. Tretí priamy prenos bol osudným pre rockera Jakuba Jackyho Pohleho (21) a Adama Koubeka (23). Práve mená oboch spevákov uviedli koučovia pri otázke, kto ich svojím výkonom príliš nepresvedčil. Moderátori počas večera upriamili pozornosť divákov aj na outfity koučov, spomedzi ktorých najviac prekvapila Dara Rolins (39). Tá mala na krku náhrdelník pripomínajúci lano!

Na nádejných spevákov čakala v treťom vyraďovaní menšia novinka. Tí z nich, ktorí sa ocitli v rozstreli, spievali skladby, s ktorými ešte pred tým nevystupovali. V úvode priameho prenosu sa snažili moderátori odľahčiť napätú atmosféru tým, že žartovali o nezvyčajnom doplnku, ktorý predviedla speváčka Dara Rolins. Po chvíľke však išli žarty bokom a koučovia museli rozhodnúť, kto z finalistov musí súťaž opustiť. 

Najskôr sa vyraďovalo v tíme Josefa Vojtka. Do ďalšieho kola suverénne postúpili Markéta Pouličková a Daniel Mrózek. Tí zaujali nielen televíznych divákov, chválili ich aj ostatní koučovia. Zachránená bola tiež Kristína Zakuciová. Rocker svoje rozhodnutie odôvodnil tým, že práve jej vystúpenie ho včera zdvíhalo z kresla. V rozstreli sa ocitli napokon Jakub Jacky Pohle a Barbora Švidraňová.

So súťažou sa napokon musel rozlúčiť práve mladý rocker, ktorému sa včerajšie vystúpenie príliš nepodarilo. Zabudol totiž text slovenskej piesne od Tublatanky. „Tak, všetci tam raz musíme,“ poznamenal na adresu svojho vyhadzovu Jacky, na ktorom bolo sklamanie značne viditeľné. „Na to, že si ortodoxný rocker, si sa dostal až dosť ďaleko. Nemusíš byť vôbec smutný. Chcem byť tvoj kolega, nie kouč. Ty nepotrebuješ, aby som ti hovoril, ako máš spievať,“ upokojoval mladíka Vojtek.

V Rytmusovom tíme poslali diváci do ďalších kôl ženské interpretky – Nikoletu Spalasovú a Annu Veselovskú. Vyhadzovu sa na základe raperovho rozhodnutia vyhol aj Juraj Zaujec. O záchranu teda bojovali Adam Koubek a Kristýna Daňhelová.

Druhá spomínaná mala počas svojho vystúpenia menšie technické problémy. Všimol si to aj Rytmus. „Chytil som veľkú schizu z toho, že jej vypadol mikrofón a teraz neviem, či ju to ovplyvnilo,“ zamýšľal sa nahlas. Z jeho slov bolo zrejmé, že si medzi dvoma spevákmi nedokáže vybrať. „Neviem, na základe čoho to mám posudzovať. Či mám hodnotiť to, čo predviedli dnes alebo všetko dohromady,“ poznamenal Vrbovský. Zo súťaže napokon vyradil Adama Koubeka. „Ďakujem za podporu, užil som si to tu,“ okomentoval krutý verdikt mladý spevák.

Chcete toho o vyradených súťažiacich vedieť viac? Vyspovedajte Jakuba Pohleho a Adama Koubeka počas online rozhovoru. Na vaše otázky budú odpovedať v stredu o 11:30. Viac info TU!

VOJTEK RYTMUS

SMS HLASY

Markéta Pouličková

Daniel Mrózek

SMS HLASY

Nikoleta Spalasová

Anna Veselovská

VÝBER KOUČA

Kristína Zakuciová

VÝBER KOUČA

Juraj Zaujec

ROZSTREL

Barbora Švidraňová - Duffy - Mercy

Z Hlasu vyrazili chlapov,
Zobraziť galériu (27)

Jakub Jacky Pohle - Lady GaGa - Poker Face

Z Hlasu vyrazili chlapov,
Zobraziť galériu (27)

ROZSTREL

Kristýna Daňhelová - Rihanna- Umbrella

Z Hlasu vyrazili chlapov,
Zobraziť galériu (27)

Adam Koubek - Michael Jackson - Man In The Mirror

Z Hlasu vyrazili chlapov,
Zobraziť galériu (27)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu