Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

V októbri sme zachránili o 150 detí viac

Kambodža, 27.9. 2016: Sreymom bola prjatá do MAGNA nemocnice v ťažkom stave podvýživy. Vďaka MAGNA zdravotnému tímu bola zastabilizovaná, postupne nasadená na terapeutickú stravu a v priebehu 3 týždňov pribrala 2kg. 5.októbra Sreymom oslávila svoje prvé n
Kambodža, 27.9. 2016: Sreymom bola prjatá do MAGNA nemocnice v ťažkom stave podvýživy. Vďaka MAGNA zdravotnému tímu bola zastabilizovaná, postupne nasadená na terapeutickú stravu a v priebehu 3 týždňov pribrala 2kg. 5.októbra Sreymom oslávila svoje prvé n (Zdroj: (c) Martin Bandžák/MAGNA)

Slovenská zdravotnícka humanitárna organizácia MAGNA zachraňuje podvyživené deti vo svete už 15 rokov. V priebehu októbra sme vás vyzvali, aby ste sa zapojili do boja proti hladu. Podporilo nás takmer 2 000 z vás - ďakujeme! Za vyzbierané prostriedky MAGNA nakúpila terapeutickú stravu BP-100, ktorá vylieči u väčšiny detí akútnu podvýživu v priebehu 8-12 týždňov. Na vyliečenie detského pacienta je potrebných približne 15 balení, záleží na stave pacienta a jeho hmotnosti. Spolu sme tak v priebehu 21 dní zachránili až o 150 detí viac. Vďaka vám!

Boj s podvýživou ale  koncom októbra neskončil, na svete sú milióny detí, ktoré potrebujú pomoc. Zapojiť sa môžete aj teraz - on-line nákupom terapeutickej stravy v MAGNA nemocnici alebo zaslaním SMS v tvare MAGNA na číslo 806, ktorou si aktivujete pravidelný príspevok v hodnote 3 EUR.

Pomôžete tak deťom ako Sreymom, ktorá sa do MAGNA nemocnice v Kambodži dostala ako 11 mesačná s váhou iba 5,4 kg. Okrem ťažkej podvýživy trpela aj rôznymi inými zdravotnými komplikáciami. Vďaka MAGNA zdravotnému tímu bola malá Srey zastabilizovaná, postupne nasadená  na terapeutickú stravu a v priebehu 3 týždňov pribrala 2kg. Po úspešnej hospitalizácii bola prepustená a jej rodičia ju videli po dlhej dobe stáť na vlastných nohách a usmievať sa.

5. októbra malá Sreymom oslávila svoje prvé narodeniny. :)

Liečime tu a teraz. Vďaka Vám.

Zachraňovať životy môžete hneď teraz aj Vy.
Stačí poslať SMS v tvare MAGNA na číslo 806 a stanete sa pravidelným prispievateľom.

Zaslaním SMS si aktivujete pravidelné mesačné prispievanie v hodnote 3 €.
Deaktivácia pravidelného prispievania je bezplatná po zaslaní SMS v tvare MAGNA STOP na číslo 806.
Platí pre všetkých zákazníkov mobilných sietí O2, Orange / FunFón a Telekom.

Viac informácií a možností ako prispieť nájdete na www.magna.sk.
Sledujte nás tiež na Facebooku.

-Reklamná správa-

Viac o téme: Magna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu