Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zelení sa vyfarbili, nechutnosti v predvolebnej kampani pokračujú

Strana zelených
Strana zelených

BRATISLAVA - Údajní „Zelení“, ktorí kandidujú ako číslo 1, začali podporovať stranu 99 % občiansky hlas. Za oboma politickými subjektami sú podnikatelia s priezviskom Weiss.

Dnes už je jasné, že nechutnosti v predvolebnej kampani ďalej pokračujú. Údajní „Zelení“, ktorí kandidujú ako číslo 1, začali podporovať stranu 99 % občiansky hlas. Za oboma politickými subjektami sú podnikatelia s priezviskom Weiss.

Originálna Strana zelených, ktorá kandiduje ako číslo 9, je voči takejto nekalej súťaži v právnej divočine Slovenska zdanlivo bezmocná. Ale naozaj len zdanlivo!

Po prvom upozornení o neférovom konaní podnikateľov s priezviskom Weiss v politickom súboji, ktoré priniesla Strana zelených na tlačovke dňa 29.2. 2012, začal kandidát za tzv. „Zelených“ pán Hraško šíriť informácie o údajnom rozkole medzi zelenými aktivistami, keďže kandidujú na dvoch kandidátkach. Pritom v originálnej Strane zelených k žiadnemu rozkolu nedošlo a na jej kandidátke (č. 9) sú desiatky známych občianskych aktivistov. Na 1. mieste je Pavel Petrík, na 100. Peter Pilinský.

Parazitujúci tzv. „Zelení“ (č. 1) však majú iba 15 člennú kandidátku, na ktorej sa za verejne známeho človeka ako tak spätého so zelenými aktivitami dá považovať iba komunista Ambrož. A podľa tajomníčky Smrekovej nemajú žiadnych odborníkov.

Preto po vyhlásení otvorenej podpory tzv. „Zelenými“ pre stranu 99 % občiansky hlas môžeme hovoriť o podozrení z porušenia článku 31 Ústavy SR! Konanie okolo kúpy strany AZEN a jej premenovanie na podobný názov strany, o ktorej existencii „kupujúci“ vedel, je totiž jasným prejavom nekalej súťaže a nastalo ním narušenie slobodnej súťaže politických síl.

Mnohým našim členom a občianskym sympatizantom sa takýmto vývojom situácie okolo tzv. „Zelených“ potvrdzujú „gorilie metódy“ podnikateľov s priezviskom Weiss! Občianski kandidáti dňa 26. 11. 2011 odmietli spoluprácu z pánom M. Blahom za SDĽ, a taktiež aj spoluprácu ktorú ponúkal pán I. Weiss za 99% občiansky hlas. Rýchla kúpa subjektu AZEN a jeho ešte rýchlejšie premenovanie na „Zelení“ po odmietnutí spolupráce svedčí o takých kvalitách, ktoré by sa určite nemali objaviť u nikoho v Národnej rade SR.

Voliči Strany zelených (č. 9) sa však určite oklamať nedajú!

Naopak, máme od našich sympatizantov veľa signálov, že aj napriek znechuteniu, ktoré mnohí občania pociťujú počas tejto predvolebnej kampane, sa ľudia chcú angažovať a chcú ísť voliť. Občania sú síce zneistení a ešte stále sa rozhodujú, ale cítia, že je naozaj potrebné ísť voliť.

Strana zelených (č. 9) je nositeľom 20 ročnej histórie, aktivít v komunálnej ale aj veľkej politike. V týchto voľbách po určitom čase opäť kandiduje vo veľkej politike pod svojim menom a s podporou niektorých ďalších subjektov, ktorým otvorila svoju občiansku kandidátku.

Nenechajte sa znechutiť gorilami a inými organizovanými silami v pozadí politiky! Ide aj o Vašu budúcnosť. Voľte Stranu zelených – voľte č. 9.

Ústava SR v článku 31 ustanovuje:

„Zákonná úprava všetkých politických práv a slobôd a jej výklad a používanie musia u-možňovať a ochraňovať slobodnú súťaž politických síl v demokratickej spoločnosti.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu