Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šéf SNS Slota v online rozhovore: Počul som, že Flašíková robila prostitútku!

Ján Slota
Ján Slota

BRATISLAVA - Na slovenskej politickej scéne hádam niet kontroverznejšej osoby ako je predseda Slovenskej národnej strany. Svojimi výrokmi proti sebe mnohých občanov popudil, iní sa zas na nich bavia. Je však rozhodne neprehliadnuteľný.

Ján Slota už dlhé roky pôsobí na čele SNS. Momentálne jeho strane hrozí, že sa v nadchádzajúcich predčasných voľbách nedostane do parlamentu. Najnovšie sa národniar zviditeľnil svojou účasťou v diskusii, ktorú verejnoprávna televízia odvysielala v utorok . Po ostrej výmene názorov s Igorom Matovičom totiž vstal a odišiel zo štúdia.

Ak sa chcete Jána Slotu čokoľvek opýtať, môžete tak urobiť už teraz. Na vaše otázky odpovie v online rozhovore dnes od 9:00 hod ráno.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

01.03.2012 10:15 - otázka od Marcel Nemec
Dobrý deň pán Slota. Narodil som sa ako homosexuál, prečo ma neustále urážate svojimi vyjadreniami na túto tému? Nie som podľa Vás normálny človek? Ďakujem a všetko dobré.
Je to nešťastie, že ste sa tak narodili, ale aj pedofili sa narodili ako pedofili, aj nekrofili sa s tým narodili. Spoločnosť tieto deviácie neakceptuje u jednotlivcov, ale určite by som nijakým násilným spôsobom nepotieral homosexualitu, ale v žiadnom prípade nesúhlasím, aby sa homosexuálne dvojice sobášili a tobôž aby mali možnosť osvojiť si dieťa do výchovy. Pokladám to za zvrátené. Takisto mi prekáža, keď banda homosexuálov pochoduje vyzývavo po našich uliciach a robia pomaly zo seba celebrity. Podľa mňa nech si v tichosti užívajú svojho partnera vo svojom byte a normálnej spoločnosti dajú svätý pokoj. Potom im dá pokoj aj spoločnosť. Všetko dobré. Všetko dobré všetkým, vážim si Vaše otázky, je 10.15 h a mňa čaká výjazd na východ SR. Pekný deň všetkým. S úctou Ján Slota
01.03.2012 10:11 - otázka od Zuzi
Prečo ste za 20 rokov nenašli recept na toho slizkého Bugára a ostatných maďarónov? Oni za celú tú dobu nič dobrého pre Slovensko neurobili, len provokujú, štvú, paktujú s Budapešťou...ale od SNS by sa snáď čakalo že to jediné zvládne.
Vždy, keď sme boli koaličným partnerom vo vláde, tak bola vždy snaha udržať sa tam za každú cenu aj za cenu poníženia, lebo pri odchode z takej koalície nás mal nahradiť vždy maďarský subjekt. Vieme dobre, kže keď nie je SNS vo vláde, sú tam Maďari a v rámci koalície dostávajú vždy nad rámec to, čo požadovali. Preto je situácia taká, aká na južnom Slovensku je. Preto slizký Bugár, poplatný maďarským chlebodarcom, hovorí o zrušení Trianonu, o vytvorení politickej a územnej autonómie južného Slovenska, tak ako to deklaroval jeho kolega, kandidát na poslanca, pred diplomatmi - že v opačnom prípade tu máme Kosovo. Voľte tých, ktorí určit epôjdu do koalície s touto iredentou a zradcami SR... Okrem SNS by s nimi do koalície išli asi všetci. Tak nech pánboh pomáha slovenskému národu.
01.03.2012 10:08 - otázka od Edo z Čadce
Pan Slota, čo si myslite,že bolo drahšie: Vaša stihačka alebo Matovicove suciastky na tlaciarensky stroj???
Sthačku budem mať, ak mi ju kúpite.
01.03.2012 10:07 - otázka od Milan
Myslím si,ako som Vás sledoval v poslednom televiznom predvolebnom súboji,z ktorého ste predčasne odišli,aby ste zvážili odchod z politiky už teraz,lebo to zjavne nezvládate.Čo Vy na to p.Slota?
Myslím si, že Váš tendenčný pohľad bez znalosti zákulisia relácie, kde sa všetci nominovali do úlohy vyšetrovateľov a absolútne čistých ľudí a nemožným moderovaním pani Jančkárovej bolo problémom z mojej strany, aby som sa týmto pokryteckým názorom a jednoznačným prerušovaním mojich vstupov vedel prispôsobiť. Ak Vám je sympatický skôr Matovič, ktorý tam vystrájal, je pre mňa povzbudzujúce to, čo hovoríte.
01.03.2012 10:05 - otázka od JAN
Pán SLOTA predom Vás srdečne zdravím.Ste jediná strana ktorá zastáva SLOVAKOV a SLOVENSKE záujmy.Máte pravdu že MADARI nám vykupia podu.MATOVIC je chorí človek ktorí ešte nič nedokázal ani nedokáže.Držím Vám a SNS aby sa dostala do PARLAMENTU a nie aby tam boli MOST a SMK ktorí nenávidia SLOVAKOV.Prajem vela zdravia.
Včera náš pán Jureňa podal na GR SR trestné oznámenie na ministra pôdohospodárstva Zs. Simona, ktorý osobne vykupuje desaťtisíce m2 pôdy, má 930 listov vlastníctva. Sú tam aj ďalšie firmy jeho bratranca a ďalších kumpánov, na ktorých prepisuje ďalšie hektáre slovenskj zeme Je to nebezpečná hra Hídu a nie je to proslovenská politika, ako ju prezentujú niektorí janičiari Hídu, ktorí zradili SR.
01.03.2012 10:03 - otázka od Atti
DObry den ake (pouzite)auto by ste si kupili ak by vas Vyber bol do 2.000 eur ? :
Za 2000 eur sa medzi ojazdenými autami dá zohnať všeličo. Nové auto, ktoré sa dnes kupuje napr. za 10tisíc eur, po polroku má polovičnú hodnotu, je to vyložene spotrebný tovar a za 2 tisícky sa dá v autobazáre kúpiť hocičo. Samozrejme, má to podstatne horšie techn. parametre než nové auto.
01.03.2012 10:01 - otázka od jozef31
Janko zdravím vás a chcem vám povedať že vám držím palce....Som váš volič s jediný človek ktorý povie veci tak ako sú a nemaže medové fuzi po pod nos.Čo hovoríte na ceny nafty a benzinu na Slovensku vieme že Slovnaft vlastnie Madari????
Som si istý, že privatizácia Slovnaftu nebola čistá, hoci to bolo počas vlády, ktorej sme boli jednou malou súčasťou. V žiadnom prípade sme s touto privatizáciou nesúhlasili tak,a ko prebehla, lebo v normálnych štátoch funkčné a vysokoefektívne podniky predsa sa neprivatizujú. Privatizuje sa to, čo je nefunkčné a stratové. Dnešný Slovnaft - Mol robí rôzne obchodné transakcie, dovolím si povedať, aj nečistého charakteru, a v každom prípade, ak by sme mali silu v parlamente, SNS by sa snažila zoštátniť všetky tie podniky ako Slovnaft, Slov. elektrárne, resp. SPP.
01.03.2012 09:59 - otázka od Roman
Pán Slota,zhodou okolností sme z rovnakej branže Vy ste fáral aj ja zhodou okolností na rovnakej bani.Tešil by som sa keby ste sa dostali do parlamentu a tej rozpínavej maďarskej politike urobili rázny koniec.Nemôžem tu prezentovať akým spôsobom Vás podporujem ale celej strane SNS fandím,a takým ako Matovič dávam nádej dostať sa akurát tak do blázinca to by mu vyhovovalo.Ďakujem.
Veľmi pekne Vám ďakujem za podporu, vážim si to.
01.03.2012 09:59 - otázka od mery
dobry den, isli by ste do koalicie s igorom matovicom?
Veľmi rád by som sa išiel pozrieť, ako ho vedú na psychiatrickú liečebňu v kazajke.
01.03.2012 09:58 - otázka od Alex
DObry den velmi ma mrzi ze ste mi nenapisali ked ste mali moznost predpar dnami.Spytam sa vas teda nieco ine Pan SLota Z coho chce SR zaplatit pevny euroval co podpisovala Pani Radicova ? myslim sumu co mame zaplatit do 5-6 rokov . Mam obavy ze SNS nedostane do parlamentu snad to tak nebude.drzim palce.
Nemajte obavy o SNS, namiesto obáv choďte hlasovať, obavy nie sú namieste. Iné politické strany v SR by mali mať obavy, nie najstaršia politická strana Slovákov. Euroval - politické strany, ktoré ho podpísali, by v parlamente byť nemali, sú to Híd, KDH, SDKÚ a žiaľ, aj Smer. ide o podpis vlastizradnej zmluvy, v hre je celkovo 7,72 mld eur.
01.03.2012 09:56 - otázka od roman
Zdravim pan Slota, chcem sa spytat na Vas nazor ohladom padu dvojiciek (je mnoho dokazov ze to bolo "zinscenovane") a takisto na povolebne moznosti trestu pre privatizacnych podvodnikov napr. i typu Durkovsky. Prajem vsetko dobre!
Som presvedčený, že pád Dvojičiek nespôsobil náraz lietadiel, tie mrakodrapy boli konštruované tak, že sa počítalo aj s takou možnosťou. Niekto skutočne amorálnym spôsobom využil túto skutočnosť a túto sabotáž na rozbeh honu na čarodejnice. Druhá časť otázky - tí, kt. dali priestor na privatizáciu SPP a Slov. elektrární, by mali byť postavení pred všeľudový súd a mali by byť exmplárne potrestaní, lebo spôsobili nie škodu veľkého rozsahu, svojou vlastizradou spôsobili absolútnu likvidáciu ekonomickej stability SR.
01.03.2012 09:53 - otázka od Jan A., SNV
Uz minule ste mi neodpovedali, tak sa skusim opytat druhy krat... "Ta co Janik, dame kapurkovu?" :)
Nemám problém. :)
01.03.2012 09:53 - otázka od Jozef
Dobrý deň, aký je Váš názor na pána Dzurindu je tiež zapletený do kauzi Gorila, prešiel by cez detektor lži, podľa mňa ako ho poznám stále cigáni, klame a zavádza, takže problém s detektorom by nemal,pretože aj ten by oklamal. Prajem Vám veľa štastia pri týchto voľbách, aby ste preskočili hranicu piatich percent.
Nedajte sa miasť tými klamstvami, ktoré dávajú agentúry s preferenciami, je to čistý podvod, manipulácia a biznis. Keď jedna z nich dá istej politickej strane v jeden týždeň 1,7 percenta (nie SNS) a v ten istý týždeň tej iste strane dá iná agentúra 7,4 perc., nech si každý urobí vlastný názor. Pán Dzurinda sa nemusí pretvarovať, je polovičný Cigán, gény nezaprie.
01.03.2012 09:51 - otázka od Walker
Aký máte pocit, keď sa z Nám.A.Hlinku pozriete na architektonickú katastrofu zvanú Aupark ,devastujúcu tú starú oblasť Žiliny.Aký máte pocit pri pohľade na !vpasírovaný" Aupark medzi Dom odborov a Slovakiu,ktorý je tam na úkor zelene.Čo Vám hovorí 24 poschodový prázdny /!/ mrakodrap na Bôriku medzi vilkami...kto bol vtedy primátorom keď sa takto devastovala Žilina ?
Máte určite divné videnia, lebo z Nám. A. Hlinku nevidno Aupark, medzi tým je farský kostol na kopci, námestie pod kopcom a až za kostolom ´dalej je Aupark. Určite máte pravdu, že keď sa začal stavať Aupark, bol som primátorom Žiliny a som na to hrdý, že v centre Žiliny, kde bolo predtým rozbité parkovisko, využívané v socializme len na zhromaždenia k 1. máju a dominovala mu najväčšia busta na svete V. I. Lenina, že na tejto ploche vyrástol obchodný dom, ktorý je najnavštevovanejší v Žiline a širokom okolí. Ak hovoríte o Bôriku ohľadom bytového súboru, kt. vyrástol v priestore bývalého amfiteátra, kde žii bezdomovci a potkany, tak tento bytový súbor získal na medzinárodnej urbanistickej výstave v Prahe vlani zvláštne ocenenie. Môžete sa informovať na útvare hlav. architekta v Žiline hoci aj dnes.
01.03.2012 09:47 - otázka od Dr.Vyliz
Janko o tom vies ze Monika F :) manzelka Fedora F :) za slobodna robila prostitutku :) s tebiu by som isiel na pizzu mily Janko !!! mam vas rad !!! ste moj clovek !!! rad ta uvitam v Palerme !!!
Tiež som o tom počul. Dovidenia v tom Palerme.
01.03.2012 09:47 - otázka od Dr.Vyliz
Moja Dalsia otaka znie : aky mas nazor na Noru Mojsejovu ?? ja by som jej odporucil liecbu v Pezinku.
Pani Mjsejová by sa hodila do tv relácie Farma ako hviezda tejto šou.
01.03.2012 09:46 - otázka od Jozef
Dobrý deň pán Slota, išli by ste so stranou Smer do dvojkoalicii? Koľko percent si myslite, že Vaša strana získa v týchto predčasných voľbách?
Je to jedna z alternatív, hoci v minulosti sme boli niekoľkokrát neoprávnene ponížení zo strany Smeru. Pre SNS je dôležitá stabilita a pronárodná budúca vláda SR. Ako som povedal, terajšie preferencie sú viac než 6,5 perc. reálne a osobne som presvedčený, že dostaneme aj viac.
01.03.2012 09:45 - otázka od Teo
Ja by som sa Vás chcel spýtať, že čo by Slovensko muselo spraviť v prípade, že by sa rozhodlo vystúpiť z Eurozóny (resp. Európskej únie) na zabezpečenie svojej ekonomickej stability.
Myslím si, že o tom by mohol rozhodnúť parlament - vypovedať zmluvu s EÚ v tejto časti, a samozrejme, by sme mali mať pripravený plán B ako V. Británia na ochranu svojej ekonomiky. A žiaľ, dnes máme dosť veľký problém s tým, že sme si spravili zo slovenských korún brikety, s kt. sme kúrili, take so zavedením vlastnej meny by to bolo trochu zložitejšie. NO chcem povedať, že taký silný štát ako Nemecko si svoje marky ponechal v depozite centrálnej banky, tak sa pýtam, akú dôveru má Nemecko voči eurozóne, keď si necháva zadné dvierka - a určite má plán B na prechod k bývalej mene.
01.03.2012 09:42 - otázka od Dr.Vyliz
Ahoj Janko !! budem ti tykat kedze tykam aj panu Bohu !!! srdecne ta pozdravujem !!! hrozne ma serie to co sa deje na Slovensku aj preto som uz davno vypadol z tejto krajiny !!! aky mas nazor na ciganov ?? kolko nas stoja rocne ? do kedy ich budeme chovat ? a co tak urobit to co urobili Francuzi !!! deportovat do Indie ved cigan nie je povodny obyvatel EU !!! s uctou Dr. Vyliz
Môžem len informovať o tom, že štúdiu, ktorú vypracovala SAV o možnom začlenení Cigánov do majoritnej spoločnosti hovorí, že by to stálo SR cca 7 až 11 percent HDP, čo je obrovská čiastka. Kým sme vlani mali HDP 70 mld eur, tak začlenenie tohto etnika - pri desitich perc. - je 7 miliárd eur. Toto je asi cena toho, koľko nás stojí a koľko majorita dopláca na Cigánov. Keď sme dali túto otázku na naše bilbordy, dokedy na nich budeme dolácať, označili nás za rasistov. Keď Sarkozy vyhnal Cigánov z Francúzska, bol hrdina. V konečnom dôsledku som ho v tomto kroku aj ja obdivoval.
01.03.2012 09:38 - otázka od Jozef
Dobrý deň, prečo nezmeníte zákon o voľbách,ako to ,že človek nemože byť volený,keď nie je v strane a ústava zaručuje možnosť každému byť volený?
Parlamentná demokracia v SR zatiaľ predpokladá, že politické strany monitorujú svojich sympatizantov a voličov tak, že prezentujú cez poslacov svoje názory. V prípade riešenia nezávislých osobností by mohol vzniknúť väčší chaos než je, treba preto hľadať naozaj efektívne riešenia, bude to ťažká úloha, ale novodobý fenomén nezávislých osobností riešiť určite treba.
01.03.2012 09:36 - otázka od Marek
p.Slota dostaneme sa do Vlady SNS?Dal ste si spraviť prieskum?Dobre ,že ste odišiel z relacie STV ta moderatorka je totálna krava ma ďaleko od profesionála a Matovič je fakt idiot !!mate môj hlas a podporu.
Môžem Vás ubezpečiť, že reálne preferencie máme od 6,5 do 8,5 perc., a pevne verímn, že ak budeme mať výsledok nad 8 percent, budeme možnou alternatívou v rámci budúcej koaličnej vlády.
01.03.2012 09:24 - otázka od Mirecek-ba
Dobry den,ked bol vas syn chory,chcel som mu darovat ladvinu v pripade potreby,ale vraj to musi v takomto pripade byt nonymne.Prajem Vam krasny den Pan Slota:)
Chvalabohu, syn je v poriadku, napriek tomu Vám zo srdca ďakujem.
01.03.2012 09:18 - otázka od Magda
Pekný deň Vám prajem pán Slota. Moja otázka: Ak budete sedieť v parlamentnej lavici, spýtajte sa poslancov, ktorí tak veľmi zastávajú cigánov, či by si oni osobne zobrali cigáňa za suseda a nedaj Bože ako rodinného príslušníka, napr. adopcia, sobáš a pod. Veľmi pekne Vám ďakujem a prajem veľa úspechov.
Vďaka. Som si istý, že taký človek by s v NR SR nenašiel, ktorý by čo i lne týždeń vydržal niekde na Spiši v cigánskej osade a asi by skončil ako napr. pred 3 rokmi španielska delegátka organizácie na ochranu ľudských práv, ktorá vehementne prišla chrániť ľudské práva do obdobnej cigánskej osady na východe SR. Bola šťastná, keď mohla ujsť na svojom aute bez kabátu, kabelky, bez počítača, samozrejme, bez peňazí. Odvtedy už som nepočul o tom, že by sa sem znova chystala.
01.03.2012 09:16 - otázka od Jožo
Pán Slota prečo ste nedali Matovičovi aj po hube, keď Vám ešte zostala aj trestnoprávna imunita.
Ešte pár sekúnd a možno by skutočne aj dostal, preto som radšej z tej spoločnosti odišiel. Skutočná trestno-právna imunita neexistuje, lebo doteraz každy člen NR SR bol parlamentom v prípade, že bol podozrivý z trestného činu, vydaný do vyšetrovacieho procesu.
01.03.2012 09:15 - otázka od Homajo
Pán Slota. Nemáte zzle a nereálne myšlienky. Ale Vami prezentované sú neprijateľné pre civilizovanú spoločnosť. Vidite to aj na Vaších preferenciach. Nebolo by dobré, neisť v šľapajach p. Mečiara? Na Vašu chválu, že náhradu za seba máte.
V žiadnom prípade nemám myšlienky ako sú prezentované v Gorile či ďalších opičích rozprávkach na Slovensku. MOje myšlienky a moje konanie vždy smerovalo v prospech slovenského národa a nijaké postranné úmysly ako ostatní, pre ktorých je národ len prostriedkom, aby mohli vlastizradne konať voči nemu samotnému vo vzťahu k EÚ a rôznym nadnárodným zoskupeniam.
01.03.2012 09:13 - otázka od Richard
pán Slota,SNS ma dlhú tradíciu a stála vždy za Slovákmi,potrebujeme národnú stranu...ale nemyslíte si, že líder by mal mať pevnejšie nervy a mal by ovládať aj umenie diplomacie pri komunikácii s takým odpadom ako je napr Matovič,Bugár,Dzurinda,Sulík?...Svojim nevyrovnaným správaním strácate sympatizantov,máme 21.storočie pán Slota...veľa zdaru do volieb!!
Osobne si nemyslím, že je to tak. Na jednej strane možno strácam, ale určite aj získavam stovky ďalších. Myslím, že som normálny Slovák, nie som pokrytec, nerobím zo seba silou-mocou suchého intelektuála a uhladeného človeka, a na tú moju reakciu na toho blázna v televízii len toľko - na veľkú dieru hrubá záplata.
01.03.2012 09:11 - otázka od Ince
Dobry den preco by som mal Vas ist volit? Myslite si ze strana Most-Hid je podobna ako strana SMK?Dakujem.
Pekný deň všetkým. Híd je identická so stranou SMK. Jediný rozdiel medzi pánom Berényim a pánom Bugárom je ten, že Bugár lepšie klame, je sofistikovanejší a ešte si urobil aj kamufláž zo slovenských janičiarov typu senilný Chmel a vlastizradný primátor Martina Hrnčiar. Obe tieto iredentistické maďarské strany idú jednoznačne za svojím konečným cieľom, ktorým je územná, čiže politická autonómia južného Slovenska a s takými atribútmi ako je vlastná hymna, vlastná zástava - to znamená model, ktorý sa uskutočnil v Kosove. Oni sa tým v podstate ani netaja, pán Berényi to minulý týždeň deklaroval vo verejnoprávnej maďarskej televízii a kandidáti na poslancov do NR SR za Híd sa obdobným spôsobom vyjadrovali dokonca pred diplomatmi v Bratislave, kde jednoznačne konštatovali, že ak sa nebudú plniť ich podmienky, tak na Slovensku bude druhé Kosovo. Prečo by ste mali voliť SNS? No v každo prípade možno aj preto, že tento rok oslávime 141. výročie od založenia a celý tento čas táto strana vždy bojovala len za práva slovenského národa a v novodobých dejinách za slovenskú štátnosť. Všetky ostatné strany len poklonkujú či už EÚ, alebo ďalším predstaviteľom nadnárodných inštitúcií. Živým dôkazom tohto tvrdenia je fakt, že podpisom premiérky pred niekoľkými dňami pod pevný euroval sa strany ako SDKÚ, KDH, Híd a žiaľ, aj Smer - SD zúčastnili na absolútnej zrade a zadĺžení SR na desaťročia vopred. Doslova týmto podpisom SR bude doplácať na tých členov eurozóny, ktorí si užívali a žili na dlh a takým markantným príkladom pre zjednodušenie je fakt, že slovenský dôchodca so svojimi 150 až 300 eurami dôchodku bude takto doplácať na gréckeho dôchodcu s min. dôchodkom 1500 až 3500 eur. Toto je len vrchol ľadovca, čo je spôsobené týmto podpisom. SR sa zaviazala ručiť vo výške 7,72 miliárd eur na túto tzv. pomoc, ale už v tej prvej tranži je 600 miliónov eur, ktoré musíme cash vložiť do pevného eurovalu. Toto je skutočný problém SR, lebo SR taký obrovský dlh v podstate nemôže nikdy splatiť. Najväčšia drzosť týchto strán sa odohrá zajtra, keď premiérka Radičová, ktorá nemá na to mandát, ide týždeň pred voľbami podpísať zmluvu o fškálnej únii do Bruselu, čo nie je len súhlas s tvrdšou rozpočtovou disciplínou jednotl. šttov, ale bude mať za následok absolútnu stranu sverenity SR ako národného štátu. Naproti tomu vidíme, že V. Británia a Česko - ich vlády majú podstatne väčšiu zodpovednosť ku svojmu národu a k tomuto vlastizradnému kroku nepristúpili.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu