Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poslanec Mostu-Híd Kresák: Dosiahli sme takmer nemožné, tlak bol úspešný

Na snímke vpravo poslanec NR SR Peter Kresák (Most-Híd) a vľavo minister zdravotníctva SR Tomáš Drucker (nominant Smer-SD)
Na snímke vpravo poslanec NR SR Peter Kresák (Most-Híd) a vľavo minister zdravotníctva SR Tomáš Drucker (nominant Smer-SD) (Zdroj: TASR - Martin Baumann)

BRATISLAVA – Poslanec NR SR za stranu Most-Híd Peter Kresák nevidí dôvod nevysloviť uspokojenie nad tým, že vznikne nová vláda. Ako povedal dnes pre agentúru SITA, víta, že sa podarilo dosiahnuť dohodu, ktorá môže upokojiť situáciu, stabilizovať parlament a spoločnosť.

„My sme dosiahli takmer nemožné. Skončila štátna radkyňa Mária Trošková, tajomník Bezpečnostnej rady SR Viliam Jasaň, padol minister vnútra Robert Kaliňák, odchádza premiér Robert Fico. To by pred pár dňami nikto neveril. Tlak bol úspešný,“ vyhlásil Kresák, podľa ktorého, ak by nebol zásadný postoj Mostu, neboli by sme v súčasnosti v tejto situácii. Kresák patril v Moste-Híd k tým politikom, ktorý okrem demisie ministra vnútra požadoval aj odchod premiéra.

Viac o téme: Most-HídPeter Kresák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu