Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Je to jasné: Lakatošová dnes Let's Dance nevyhrá!

Silvia Lakatošová Zobraziť galériu (7)
Silvia Lakatošová

BRATISLAVA - Dnes večer sa odohrá veľkolepé finále šiestej série Let's Dance. U divákov má najnižšie šance evidentne Silvia Lakatošová (44), ktorá sa až trikrát ocitla na dne tabuľky a putovala do rozstrelu. Na to určite prihliadala aj jedna zo stávkových kancelárií, ktorá vypísala kurzy na víťaza. A riaditeľka Miss Universe SR by podľa nich vyhrala len zázrakom...

V dnešnej dobe sa dá staviť nielen na športové podujatia, ale aj na zábavné šou. My sme si posvietili na to, ako šance jednotlivých finálových párov v Let's Dance vidí jedna zo stávkových kancelárií. 

A tá teda veľké šance Silvii Lakatošovej nedáva. Kým Braňo Deák a Vlado Kobielsky bojujú o priazeň s kurzom 1.85, brunetka mala v piatok poobede kurz až 28! To znamená, že kompetentní si myslia, že pravdepodobnosť jej víťazstva je naozaj mizivá. A ak by sa tak nejakým zázrakom stalo, tipujúci by vyhral až 28-násobok svojho vkladu. 

Samozrejme, ľudí takáto možnosť vysokej výhry láka, a tak začali podávať tikety práve s Lakatošovej menom. Podarilo sa im tak zraziť kurz postupne na sobotných 27 a nedeľných 23. Aj tak je však jasné, že rozhodovať by sa malo tentoraz medzi mužmi – im doteraz ukázali diváci najväčšiu priazeň a práve hlas ľudu bude dnes večer rozhodovať o kráľovi a kráľovnej tanečného parketu. 

Kurzy v nedeľu o 11.30
Zobraziť galériu (7)
Kurzy v nedeľu o 11.30

Ľudí láka vysoká výhra, a tak si mnohí stavili práve na Lakatošovú.
Zobraziť galériu (7)
Ľudí láka vysoká výhra, a tak si mnohí stavili práve na Lakatošovú.

 

 

Viac o téme: Let's DanceSilvia Lakatošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu