Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nečakaný návrat: Ďurianová opäť v Markíze!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (8)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA - Marianna Ďurianová (40) dala televízii Markíza zbohom v januári 2014 po dlhých 13 rokoch. Mierila do konkurenčnej Jojky, kde ale nakoniec nezakotvila. A hoci sa riaditeľ Matthias Settele (48) v tom čase vyjadroval na adresu odídencov dosť nekompromisne, blondínka si nakoniec opäť našla cestu do Záhorskej Bystrice.

Marianna Ďurianová bola dlhoročnou hviezdou televízie Markíza, až kým sa po 13 rokoch nerozhodla odísť. Stalo sa tak krátko po tom, čo na miesto riaditeľa v Záhorskej Bystrici nastúpil Matthias Settele. „Máme veľmi dobrých ostatných moderátorov. Keď bola na materskej dovolenke, Markíza fungovala normálne aj bez nej. My si vždy nájdeme nových ľudí, ktorí budú chcieť pre nás pracovať a budú mať nové nápady,” povedal v roku 2014 k jej odchodu pre topky.sk.

A hoci sa neskôr šepkalo, že Marianna napriek tomu prejavila záujem o návrat, ten sa nakoniec nekonal. Až teraz. Nejde však o žiadne moderátorské miesto. Ďurianová sa totiž ukáže v ťažiskovej jesennej šou Let’s Dance. Podľa našich informácií televízia povolala do projektu viacero bývalých tancujúcich hviezd, napríklad aj Nelu Pociskovú či Janu Hospodárovú. 

Vynára sa teda možnosť, že účastníci predchádzajúcich sérií sa predstavia v nejakom špeciálnom čísle na úvod celého programu. Keď sme však zisťovali Marianninu úlohu, dostali sme z Markízy pomerne záhadnú odpoveď. Nakoniec môže ísť o niečo väčšie. „Jej úlohu ešte nebudeme prezrádzať. Každopádne, ešte nie sú zverejnení všetci účinkujúci,” povedal pre topky vedúci marketingu a PR Michal Borec. Nechajme sa teda prekvapiť, čo presne si pre Ďurianovú prichystali. 

Viac o téme: Marianna ĎurianováLet’s Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu