Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Štumpfová odignorovala párty po Let´s Dance, Banášová bola bez šiat!

Adela Banášová a Katarína Štumpfová Zobraziť galériu (11)
Adela Banášová a Katarína Štumpfová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Žiadne žúrovanie a hopsanie do rána sa nekonalo! Aspoň nie na oficiálnej afterpárty po skončení tanečnej šou, ktorú usporiadala televízia Markíza v areáli Incheby. Topky.sk si všimli, že občerstvenie si nechali ujsť aj viaceré známe tváre. Chýbali napríklad speváčka Eva Máziková (62) či tanečnica Katarína Šumpfová (25). Moderátorka Adela Banášová (31) zas zaujala svojím outfitom.

V piatom ročníku markizáckej šou Let´s Dance nebolo pre tanečnicu Katarínu Štumpfovú miesto. Keďže v tejto sérii predviedol svoje umenie na parkete moderátor Patrik Švajda, s ktorým sa blondínka údajne v minulosti zaplietla, televízia ju odstavila. Zrejme sa v Záhorskej Bystrici obávali škandálu, a tak ju do šou skrátka neoslovili. Až do posledného finálového kola, kedy v úvode relácie zatancovala spolu so svojou skupinou.

Po vyhlásení výsledkov sa však po nej akoby zem zľahla. Tanečnicu sme nikde nenašli a dokonca sa neobjavila ani na následnej afterpárty, ktorá sa konala v bratislavskej Inchebe. Že by nechcela provokovať markizácke tváre Zlaticu Puškárovú a Patrika Švajdu? „Pozvaná som síce bola, ale nešla som kvôli tomu, že som sa venovala svojim tanečníkom,“ vysvetlila nám Štumpfová dôvod svojej neprítomnosti. Okrem nej chýbala na žúre aj energická speváčka Eva Máziková a tiež viacerí tanečníci.

Párty sa niesla v pokojnom duchu. Hostia si vychutnávali pripravené jedlá a drinky. Žiadna bujará zábava či tance sa nekonali. Hostia nahodení v róbach iba posedávali a klebetili. Jediná, ktorá sa vymykala z davu, bola moderátorka Adela Banášová. Tá totiž dorazila bez elegantných šiat. Ako jediná mala na sebe rifle a sveter. Zdá sa, že rób už mala plné zuby. Fotografie z afterpárty nájdete v našej galérii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu