Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Drsný odkaz Petry Marko pre Daru Rolins: Už ani nechoď!

Petru Marko neprítomnosť Dary Rolins potešila. Zobraziť galériu (6)
Petru Marko neprítomnosť Dary Rolins potešila.

BRATISLAVA – Žiadny strach a stres! Petra Marko (28) si šieste kolo tanečnej šou Let´s Dance náležite užila. Medzi hodnotiacimi odborníkmi totiž chýbala speváčka Dara Rolins (38), ktorú v piatok večer na porotcovskom poste vystriedal zabávač Juraj Mokrý (34). Podnikateľka otvorene priznala, že ak by tvorcovia vyšachovali pop divu nastálo, brala by to všetkými desiatimi.

Uvoľnená! V piatok večer padol Petre Marko obrovský kameň zo srdca. V porote markizáckej šou Let´s Dance totiž tentokrát chýbala Dara Rolins, ktorá si plnila pracovné povinnosti. Niet preto pochýb, že si Marko blondínkinu neprítomnosť poriadne vychutnávala. A to sa odrazilo aj na jej výkone, čo nám po skončení prenosu sama priznala. Kvalita tanca sa tiež pretavila do výborného hodnotenia poroty. Spolu s partnerom Jozefom Herákom dostali celkovo 31bodov a v tabuľke si uchmatli prvú priečku.

Galéria: Fotoreportáž zo šiesteho kola Let´s Dance.

Záskok v podobe Juraja Mokrého si teda náramne pochvaľovala. „Mne sa to veľmi páčilo. A myslím, že aj všetkým ostatným. Hodnotenia boli od osem bodov vyššie,“ neskrývala svoje nadšenie Petra. Na otázku, či by zabávača ako náhradu za Rolins uvítala nastálo, s nadšením dodala: „Mne sa páčil!“

V súvislosti s pozitívnymi ohlasmi na Mokrého hodnotenia nás zaujímal aj Darin názor. „Mám radosť, že produkcia našla tak skvelého náhradníka. Teší ma, že jeho prítomnosť súťažiaci ocenili. Vysoké známky im určite právom patrili. Podľa informácií, ktoré sa ku mne dostali, tancovali skvele! Teším sa na budúce kolo,“  povedala na adresu toho speváčka.

Účinkovanie Mokrého, ktorý ju zastúpil, však jej hodnotenia nijako neovplyvní. „Aj naďalej sa  budem snažiť počúvať srdce, vnímať vibrácie a energiu, ktorá z jednotlivých čísel prúdi. Tak vnímam svoje miesto v porote. Ako som už niekoľkokrát spomenula, nehrám sa na odborníka, len úprimne vyjadrujem svoje pocity. A to mám v pláne aj v piatok,“ uzavrela.

Páčia sa vám kostýmy v šou Let´s Dance? Vyberte ten najkrajší, hlasujte TU.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu