Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Banášovej nočná mora: Už sa to začalo!

Medzi Petrom Modrovským a Gabrielou Gunčíkovou to iskrí. Adela Banášová toho musí byť svedkom. Zobraziť galériu (11)
Medzi Petrom Modrovským a Gabrielou Gunčíkovou to iskrí. Adela Banášová toho musí byť svedkom.

BRATISLAVA – Adela Banášová (30) urobila za nevydareným vzťahom s Petrom Modrovským (27) hrubú čiaru. Napriek tomu sa musí každý piatok pozerať v šou Let´s Dance na to, ako si jej expartner užíva sexi krivky Gabriely Gunčíkovej (18). Odteraz bude ale tento pohľad pre moderátorku oveľa bolestnejší. Zistili sme, že superstaristka má na nezadaného tanečníka slabosť. A tá rastie z kola na kolo!

Pri pohľade na Gabrielu Gunčíkovú a Petra Modrovského, ktorí v šou Let´s Dance tvoria tanečný pár, je očividné, že si spoločné chvíle užívajú. Dokazujú to nielen zmyselnými pohybmi na parkete, ale aj tým, ako sa navzájom doberajú v televíznych dokrútkach.

Dvojica dokonca trávi čoraz viac času v spoločnosti toho druhého, blondínka zostáva počas týždňa oveľa častejšie na Slovensku. Jednak tu má množstvo pracovných aktivít - dnes večer sa napríklad objaví v Modrom z neba, a tiež kvôli tréningom, na ktorých je niekoľko hodín denne v intenzívnom kontakte s Petrom. 

Najnovšie si už dvojica prejavuje sympatie aj pred našou kamerou. Superstaristka sa v rozhovore netajila tým, že má Modrovského rada. „Myslím, že je veľmi charizmatický chlap. Má osobnosť, úžasnú charizmu,“ rozplývala sa pri vymenovávaní vlastností, ktoré ju na ňom ako mužovi najviac zaujali.

Vzápätí nato si uvedomila, že ho zrejme ospevuje až príliš. A tak nezabudla poznamenať, že ide len o kamarátsky vzťah. Ani Peter Modrovský však nešetrí chválami na svoju tanečnú partnerku. Tá je podobne ako on nezadaná. „Je milá a sympatická,” reagoval, keď sme sa ho spýtali, či mu Gabriela Gunčíková ako žena imponuje.

A hoci sa obaja tvária, že medzi nimi o nič nejde, netreba zabúdať, že účasť v Let´s Dance dokáže zázraky. Svoje by o tom vedeli rozprávať napríklad Matej Chren a Elena Podzámska, ktorí sa dali dokopy minulý rok práve vďaka šou. Tanečník bol dokonca ochotný zahodiť za hlavu osemročný vzťah s Mirkou Kosorínovou. Za zmienku tiež stojí románik v prvej sérii Let´s Dance, kedy preskočila iskra medzi Mariannou Ďurianovou a Honzíkom Novotným. 

Príklady týchto dvojíc určite nepotešia moderátorku Adelu Banášovú. Tá už síce s Petrom netvorí pár zhruba tri mesiace, no určite jej nie je príjemné pozerať sa na to, ako jej exfrajer flirtuje s inou. Hoci moderátorku a tanečníka už nespája žiadne partnerské puto a plavovláska verejne prezentuje, že je nad vecou, určite potrebuje ešte nejaký čas na to, aby sa rany z rozpadnutého vzťahu definitívne zahojili.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Gabrielou Gunčíkovou.

Guncikova_LSD

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu