Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ponuka pre Banášovú: Adela, vyber si, koho chceš!

Kto bude moderovať s Banášovou? Kramár, Mareš, Sajfa či niekto iný? Zobraziť galériu (8)
Kto bude moderovať s Banášovou? Kramár, Mareš, Sajfa či niekto iný?

BRATISLAVA – Už čoskoro začnú opäť celebrity tancovať a podľa našich informácii má obľúbenou šou Let´s Dance opäť sprevádzať najvychytenejšia moderátorka Adela Banášová (30). Po boku jej však tentoraz nebude stáť kolega Martin Pyco Rausch (33), ale niekto úplne iný. Topky.sk prinášajú mená mužských kandidátov, ktorý by mohli dostať šancu moderovať spolu s ňou. Koho si vyberie?

Keďže už na jeseň sa na Markíze objaví ďalšia, už piata séria Let‛s Dance, v mediálnych kruhoch sa čoraz častejšie šepká o tom, kto v šou bude účinkovať, či kto obsadí moderátorsky post. Televízia však mená všetkých účinkujúcich stále tají. 

Isté je, že stabilná tvár tanečnej šou Martin Pyco Rausch sa v tejto sérii neobjaví. Upísal sa totiž konkurenčnej Jojke, kde bude hľadať talenty. Adela Banášová sa však podľa našich informácií na projekte opäť zúčastní. Otázkou však ostáva, ktorý známy muž dostane šancu a bude jej novým moderátorským partnerom. Topky.sk získali mená, o ktorých sa šepká v zákulisí...

Matej Sajfa Cifra
Zobraziť galériu (8)

Matej Sajfa Cifra (32), moderátor s netradičným humorom a kolega Adely Banášovej z rannej šou istého rádia. Okrem toho Sajfa moderoval aj zábavnú reláciu Webmaster i reality šou ako VyVolení, Hviezdy na ľade a Show Dance. S Adelou sa dobre poznajú, majú rovnaký humor a vedia sa vzájomne podržať a pomôcť si. Momentálne nemoderuje žiadnu veľkú šou, a tak by mal aj dostatok času.

Filip Tůma
Zobraziť galériu (8)

Filip Tůma (32), vyštudovaný operný spevák, venuje sa herectvu aj moderovaniu. Uvádzal spolu s Verou Wisterou Slávika 2010, tiež moderoval nie príliš úspešnú reláciu Heslo za milión. Divákov sprevádzal aj súťažno-vzdelávacou reláciou Hlava XXI. Jeho spôsobilosť vykonávať túto profesiu však spochybnila práve moderátorská jednotka Adela Banášová. „Ale viete, že on je operný spevák? Úplne nekompetentný,“ povedala dávnejšie vo svojej rannej šou na Filipovu adresu. Či to myslela vážne alebo to bol iba žart, vie zrejme iba ona sama. Pravda je však taká, že hoci má už Filip nejaké moderátorke skúsenosti, jeho povolanie je iné a nemuseli by si s Adelou ako dvojica rozumieť.

Maroš Kramár
Zobraziť galériu (8)

Maroš Kramár (52), herec známy z mnohých seriálov. Okrem toho sa venuje aj moderovaniu. Diváci si ho môžu pamätať z prvej série Slovensko má Talent, kde však používal čítačku, a tak jeho výkon mnohí odsúdili. Tiež spolumoderoval rôzne galaprogramy u nás i v Česku, napríklad súťaže krásy. U našich západných susedov mal aj vlastnú reláciu Zázraky v prírode. V jeho prípade by menší zádrhel mohol nastať v improvizácii a tiež v časovej zaneprázdnenosti, keďže má práce vyše hlavy.

Leoš Mareš
Zobraziť galériu (8)

Leoš Mareš (35), moderátor. Českí  poslucháči a diváci ho poznajú z rannej show v rádiu Europa 2, z tretej série Česko hľadá SuperStar, zo súťaže Big brother, z hitparády Eso, z X Factoru či z ankety Český slávik. Moderoval tiež spevácku súťaž Česko Slovenská SuperStar, kde sa objavil po boku Adely, ktorá sa ním rozhodne nedala zahanbiť. Stretli sa tiež v zábavnej show Talentmania, ktorú Leoš moderoval a Adela bola v porote. Obaja sa už dobre poznajú a vedia, čo majú od toho druhého očakávať. Otázka je, či si niekto vie Leoša predstaviť v nablýskanej tanečnej šou.

Vilo Rozboril
Zobraziť galériu (8)

Vilo Rozboril (44), moderátor najmä zábavných relácií. Zviditeľnil sa  programom VILOmeniny.  V jeho kariére nasledovalo moderovanie kontroverznej šou Mojsejovci a napokon Elán je Elán. Uvádzal aj emotívnejšie programy ako Udalosti Emócie 2007! či Modré z neba. Hoci s Adelou žiadnu šou ešte nemoderoval, táto kombinácia by nemusela byť vôbec zlá. Obaja sú pohotoví a majú zmysel pre humor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu