Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Adela vs. Tina: Bitka o kšeft sezóny! Ktorá zvíťazila?!

Adela má oproti Tine evidentne navrch. Zobraziť galériu (7)
Adela má oproti Tine evidentne navrch.

BRATISLAVA - Prípravy už začali! Na jeseň odštartuje na obrazovkách televízie Markíza piata séria Let’s Dance. Okrem toho, aké celebrity budú tancovať, je zaujímavé aj to, kto obsadí moderátorský post. Martin Pyco Rausch (31) totiž ukáže svoj talent u konkurencie. Bude Adela Banášová (30) uvádzať šou aj bez neho? Alebo Markíza siahne po Martine Tine Csillaghovej (27), ktorá sa osvedčila v poslednej SuperStar?!

Špekulácie už začali! Keď sa potvrdilo, že Markíza na jeseň uvedie Let’s Dance 5, postupne sa v súvislosti s moderovaním projektu vynorili mená ako Vilo Rozboril alebo Martina Tina Csillaghová.

Isté je, že stabilná tvár tanečnej šou Martin Pyco Rausch sa v tejto sérii neobjaví. Upísal sa totiž konkurenčnej Jojke, kde bude hľadať talenty. Podľa našich informácií však druhá osoba nerozlučne spätá s Let’s Dance v hre zostala! O to, kto tentoraz zastúpi ženský prvok, súperili Adela Banášová a Tina.

Topky.sk zistili, že tento súboj medzi vtipnou blondínkou a exotickou speváčkou vyhrala tá, ktorá ešte v žiadnej sérii nechýbala. Samozrejme, informáciu, či sa naozaj na projekte zúčastní, sme si overovali aj u samotnej moderátorky. „Rada by som vám odpovedala, ale neviem, čo môžem povedať,” odpísala Banášová na našu esemes správu.

Tým teda nič nepoprela, len dala najavo, že o šou ešte nemôže hovoriť. To, či jej partnerom bude naozaj Vilo Rozboril, televízia Markíza zatiaľ nekomentovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu