Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Svadba a smrť: Osud tragicky zničil aj šťastie krásnej letušky († 29)!

Jelena našla svoje šťastie, aby ho vzápätí stratila Zobraziť galériu (3)
Jelena našla svoje šťastie, aby ho vzápätí stratila (Zdroj: lifenews.ru)

MOSKVA/BRATISLAVA - Bola plná elánu a šťastia, osud jej ale nedoprial, užiť si ho. Letuška Jelena Sarmatová, ktorá zahynula počas havárie spolu s hokejistami, sa tesne pred tragédiou vrátila zo svadobnej cesty. Kráska sa pritom vydala iba pred tromi mesiacmi a so svojím manželom plánovali dieťa. Túžba po potomkovi sa už dvojici nesplní.

O práci na oblohe snívala už ako mladá žiačka umeleckej školy. Štúdium na kultúrnom inštitúte však nevydržala a spolu s priateľom sa dali na lietanie.

Lena upokojovala svojich blízkych, keď ju po každej správe o nehode presviedčali, aby sa vzdala svojej kariéry. O láske k zamestnaniu hovorila: „Najbezpečnejší spôsob dopravy na svete – to je lietadlo.“

Za 8 rokov sa zo Sarmatovej stala skutočná profesionálka. Až nedávno našla aj svoje súkromné šťastie v láske a manželstve. "Boli ohromný pár,“ zdôverila sa jej priateľka. „Boli takí krásni, takí veselí... Len nedávno sme jej šli na svadbu. Stále nemôžem uveriť, čo sa jej stalo. Takých ľudí ako Lenočka je veľmi málo. Bol to perfektný človek, nikdy nikoho nenechala v štichu."

Pred samotným odletom Lena volala kameramanom, ktorí filmovali jej svadbu, či je video z jej veľkého dňa hotové. Dievčine uz zostávalo len vybrať fotografie. Sľúbila, že to spravi hneď, ako sa 9. septembra vráti.

„Lena plánovala mať čoskoro dieťa a potom odísť z aeroliniek.“ vzdychla priateľka. „Dokonca zašla nedávno k lekárovi. Ale ťahala až do konca, neopustila prácu, aby dieťa zabezpečila. Bože, osud jej nedoprial skutočné štastie.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu