Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Unikátny vianočný darček Richarda Müllera!

Richard Müller
Richard Müller

Spevák a skladateľ Richard Müller robí vždy „VŠETKO“ inak! Či už ide o krst albumu, vydanie exkluzívneho boxu 25 cédečiek s názvom „VŠETKO“ alebo prípravu Vianoc. Tesne pred sviatkami totiž otvoril unikátny e shop na facebooku, kde vám ponúka osobné venovania!

Najpredávanejší česko-slovenský interpret na iTunes má na konte nové prvenstvo. Richard Müller  sa stal jedným z prvých umelcov, ktorí majú svoj e shop na facebooku na Slovensku a v Českej republike. Dajú sa tu kúpiť všetky jeho hlavné albumy, vrátane toho najnovšieho „EŠTE“, ktorý vyšiel 11.11.2011. V ponuke nechýba dokonca limitovaný box „VŠETKO“. Ceny nosičov sú porovnateľné s cenami v kamenných obchodoch.

Unikátne na Richardovom e shope je, že k objednaným albumom vám úradujúci Zlatý slávik napíše akékoľvek venovanie aj s podpisom! Tím Richarda Müllera sa následne postará o to, aby sa CD do 10 dní dostalo k objednávateľovi.

Prišli za mnou ľudia z môjho manažmentu s týmto výborným nápadom. Úplne ma nadchol! Môj manažér mi povedal - ja som úplne neschopný, čo sa darčekov týka. A toto by mi pomohlo. Je to unikátne, osobné, zo srdca... Predstav si, že sa pohádaš s manželkou. Hneď je po tichej domácnosti... !“ s úsmevom hovorí Richard  Müller.  

Čerstvý päťdesiatnik Richard Müller momentálne v rádiách boduje s prvým singlom „Útek“ z jeho posledného album „EŠTE“. A vy ho môžte mať aj s Richardovým podpisom a venovaním. Stačí kliknúť na

WWW.FACEBOOK.COM/RICHARDMULLERPAGE

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu