Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Richard Müller a Ivan Tásler spolu na jednom albume!

Richard Müller a Ivan Tásler spolu na jednom albume! Zobraziť galériu (3)
Richard Müller a Ivan Tásler spolu na jednom albume!

A je to tu! Richard Müller predstavil nový singel „Útek“ z dlhoočakávaného štúdiového albumu. Nová doska úradujúceho Zlatého slávika sa stane bezpochyby hudobnou udalosťou roka. K spolupráci si totiž Richard prizval ikonu slovenskej hudobnej scény Ivana Táslera!

Dvaja hudobní giganti sa pri práci stretli po dlhých 10-tich rokoch. Pravdepodobne najvýraznejší a najplodnejší autori v Československu spolu naposledy spolupracovali na albume „01“ Richarda Müllera. Teraz je výsledkom spojenia ich talentov Richardov album „EŠTE“. Všetky texty skladieb si čerstvý päťdesiatnik Richard Müller napísal sám.

„Z môjho pohľadu to bola veľmi príjemná a úspešná spolupráca. Ja som si to skutočne užíval. Medzi nami nastali určité zmeny. Ivan pristupuje k práci iným spôsobom, ja reagujem tiež inak… Zohrali sme sa a vytvorili sme dokonalý tandem!“

Autorom hudby a producentom celého hudobného diela je Ivan Tásler.

„Bola to asi najslobodnejšia spolupráca, akú som doteraz ako producent absolvoval. Dostal som od Richarda niekoľko skvelých textov a voľnú ruku pri skladaní,  výsledkom je tento album.“

Na albume bude 12 skladieb. Jedinečná kombináca oboch autorov zaručuje, že sa máme na čo tešiť. „EŠTE“ tu bude už 11.11. 2011!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu