Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trucky na Truck aréne hlásia vypredané!!!

Trucky na Truck aréne hlásia vypredane!!! Zobraziť galériu (2)
Trucky na Truck aréne hlásia vypredane!!!

Včera večer, 10 dní pred podujatím sa vypredalo posledné miesto pre trucky na D.I.L.A.N. Truck arénu 2012. Záujem o tohtoročný festival silných áut nás teší a sme presvedčení, že je to aj zmenou miesta konania.

Areál campu Lodenice je síce menší, ale určite pôsobí rodinným dojmom a myslíme si, že toto sa odzrkadlí aj v samotnej návštevnosti, pretože divák toto prostredie veľmi dobre pozná z iných akcii. Takže návštevníci sa môžu tešiť, že ani jedno miesto pre trucky nebude voľné a budú si tak mať možnosť pozrieť 200 truckov a ďalších cca 15 v súťaží a TOP truck.

Okrem truckov tento festival vždy ponúka aj výborný hudobný program, v ktorom si nájdu tú svoju skupinu interpreta takmer všetci, výborný je aj sprievodný program s rôznymi súťažami a aj pre deti je pripravené bohaté detské mestečko.

Veľkou atrakciou podobných akcii sú aj RC modely truckov s mestečkom, v ktorom kompletne funguje doprava s výkladkou a nákladkou RC truckov. Takže nezabudnite budúci víkend 15. a 16. juna na piešťanskej Lodenici Truck aréna - To musíš zažiť!
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu