Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Výbuch vo Zvolene zničil časť autoservisu!

Explózia zničila časť autoservisu Zobraziť galériu (7)
Explózia zničila časť autoservisu

ZVOLEN - Zvolenom dnes nadránom otriasol výbuch. Došlo k nemu v okrajovej časti mesta neďaleko obchodného domu Hypernova. Explózia zničila časť autoservisu, ktorý patrí miestnemu podnikateľovi. Polícia sa nechce k prípadu bližšie vyjadrovať.

Silná rana sa vo zvolenskom autoservise ozvala krátko pred druhou hodinou ráno. Na miesto okamžite vyrazili mestskí policajti, keďže objekt bol napojený na pult ochrany. Prišli tiež hasiči a prípad následne prevzala štátna polícia. Explózia zničila recepciu a výklad s autami. Tlaková vlna zároveň rozbila sklo na neďalekom hoteli. Okolie výbuchu ešte ráno strážili policajti. Viacerí náhodní chodci, ktorí smerovali do hypermarketu tak mohli na vlastné oči vidieť zdemolované okná a množstvo rozbitého skla. Autoservis patrí miestnemu podnikateľovi.

Polícia zatiaľ odmietla poskytnúť ďalšie informácie. „Áno, môžem potvrdiť, že došlo k výbuchu, ale vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie sa nebudeme k prípadu bližšie vyjadrovať,“ povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.

Zatiaľ nie je teda oficiálne známe, čo explóziu spôsobilo a či je za prípadom nejaké vybavovanie si účtov. K zraneniam osôb nedošlo, škody na majetku však zrejme budú vysoké.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu