Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vodič Hummera s nápisom Palko je orgán, je v cele

BRATISLAVA - Vodič terénneho Hummera Wagon, ktorý sa uplynulý týždeň objavil v bratislavských uliciach s nápisom "PALKO JE ORGÁN", sedí v policajnej cele.

Dnes krátko pred 10:00 ho na parkovisku bratislavského osobného prístavu kontrolovala policajná hliadka. Šofér Roman B. odmietol predložiť doklady, pretože údajne žiadne nemal. Naštartoval vozidlo a snažil sa z miesta odísť.

Napriek opakovanej výzve polície nechcel zastaviť a Hummer nasmeroval na policajta, informovala agentúru SITA zastupujúca bratislavská policajná hovorkyňa Eva Viktorínová.

Policajt pred autom uskočil a Roman B. ušiel. Zadržala ho však polícia v štvrtom bratislavskom okrese. Od dnešného popoludnia je Roman B. obvinený z trestného činu útoku na verejného činiteľa so zbraňou. V policajnej cele čaká na rozhodnutie sudcu o vzatí do väzby.

Terénny Hummer stál od utorkového poludnia zablokovaný na Vajanského nábreží v Bratislave. Polícia naň dala papuču preto, že bránilo výhľadu z Múzejnej ulice na Vajanského nábrežie. Nápis "Palko je orgán" sa na ňom objavil v piatok. Zástupca zvolenskej firmy, ktorej Hummer patrí, nevedel v piatok povedať, kto umiestnil veľký červený nápis na auto. "Súhlasím však s ním, ale pokiaľ je to trestný čin, tak s tým nesúhlasím," vyhlásil pred novinármi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu